Connect with us
Mesaje de Sfântul Nicolae 2018 și urări de Moș Nicolae

Stil

Mesaje de Sfântul Nicolae 2018 și urări de Moș Nicolae

Mesaje de Sfântul Nicolae 2018. Cele mai frumoase urări și felicitări cu ocazia zilei de Moș Nicolae.

Potrivit datelor oficiale, 809.233 de români poartă numele Sfântului Nicolae și își serbează onomastica în 6 decembrie. Dintre aceştia, 290.205 sunt femei, iar 519.028 sunt bărbaţi.

De departe cele mai populare nume sunt Nicolae şi Nicoleta, însă există şi foarte multe derivate ale acestora, începând cu Niculina (peste 47.500 de românce) sau Neculai şi chiar Niky (10 femei) sau Nic ori Culae.

Iată mesaje de la mulți ani pentru mama, tata, frate, sora, iubit, iubita, sot, sotie, bunic, bunica, soacra, nas, amic, prieten, cu ocazia Sf. Nicolae:

Iți urez La mulți ani si fie ca Sfântul Nicolae sa-si coboare ochii asupra ta si sa iți dăruiască fericirea dorita si liniștea interioara.

La mulți ani si voioșie, Domnul alături de tine sa fie, Bucurii sa-ti dăruiască Nimic sa nu-ti lipsească!

Ne gândim cu toții la tine si pentru ca astăzi este o zi speciala iți uram un sincer La Mulți Ani!

Sper ca ziua numelui tău sa iți aducă multe motive de a sărbători. La mulți ani, tata!

De ziua numelui tău cele mai frumoase dorințe sa devina realitate. La mulți ani, mama!

Sa ai parte de sănătate, multe realizări si sa te bucuri de aceasta zi frumoasa mereu! La mulți ani, de ziua numelui, iubita mea!

Fie ca sfinții ce te protejează sa-ti aducă mult noroc, fericire si împliniri. Sa ai o zi minunata!

Ziua numelui sa-ti fie plina de realizări si sa te bucuri mereu de orice lucru frumos din viată ta! La mulți ani, dragi bunici!

Cu ocazia sărbătoririi numelui primiți un călduros La Mulți Ani multa sănătate, realizări si tot ce va doriți alături de cei dragi.

„Un trandafir, o floare şi-o rază de soare să-ţi lumineze inima în această zi deosebită. LA MULŢI ANI, iubitule!”

„Cu ocazia sărbătoririi numelui, primiţi un călduros LA MULŢI ANI, multă sănătate, multe realizări şi tot ce vă doriţi lângă cei dragi.”

Mesaje de Sfântul Nicolae 2018. Urări și SMS-uri de Moș Nicolae

„Dacă esti supărat, Moş Nicolae nu-ţi va aduce nimic. Asa ca e bine sa ai sufletul tău bun, aşa cum îl ştiu eu. Trăieşte câteva momente de fericire şi mulţumire. Apoi uită-te în ghetuţe: ai un gând bun de la mine! Te pup!”

„Moş Nicolae a venit la mine cu dragoste şi speranţă. Eu nu sufăr dacă nu vine încărcat cu daruri pentru cizmuliţele mele. Sunt norocoasă doar să ştiu că el există şi că îmi face familia fericita. Asa ca l-am trimis aseară pe Moş la ţine, să-ţi sufle în ureche fericirea. ..”

„Printre fulgi de nea imaginari m-am strecurat aseară la tine în căsuţă, să-ţi laş un cadou simbolic acolo în ghetuţă, dar te-am văzut dormind, asa ca ţi-am lăsat un pupic dulce pe obraz”.

Dacă continui să fii supărat, Moş Nicolae nu-ţi va aduce nimic…. Înnoieşte-ţi sufletul tău bun, aşa cum îl ştiu eu şi trăieşte câteva momente de fericire şi mulţumire… şi uită-te în ghetuţe… ai să găseşti un gând bun de la mine… Te sărut!

În ultimii ani, Moş Nicolae a venit la mine cu… dragoste şi speranţă… El ştie că nu sufăr dacă nu vine încărcat cu daruri pentru cizmuliţele mele.

Sunt norocoasă doar să ştiu că el există şi că îi face pe apropiaţii mei fericiţi. Tu eşti unul dintre ei? L-am trimis aseară pe moş la ţine, să-ţi sufle în ureche fericirea….

Printre fulgi de nea imaginari m-am strecurat aseară la tine în căsuţă, să-ţi laş un dar simbolic acolo în ghetuţă, dar te-am văzut dormind şi atunci ţi-am lăsat un pupic dulce pe obraz.

De Moş Nicolae este momentul în care ceea ce ne dorim devine realitate! Dacă eşti sănătos, fericit, înconjurat de cei dragi, atunci Moş Niculae a venit deja.

Felicitări de Sfântul Nicolae 2018 și Moș Nicolae

Moș Nicolae e pe drum. Am auzit ca ai fost cuminte si ar fi păcat sa te prindă Moșu cu ghetuțele nelustruite…

Mi-am pus cizmulițele la geam… te aștept! Vrei sa fii tu Moș Nicolae anul asta? Hai, te rog…

Surpriza!!! Anul acesta Moș Nicolae nu ti-a adus mai nimic… doar pe mine, un suflet rătăcit si singur, ce așteaptă doar un semn pentru
a arata ce are mai bun si cald.

Lustruiește-ti cu mare grija ghetele si așază-le la ușa! Diseară vine Moș Nicolae!!!

Umbla zvon prin tara ca diseară vine Moș Nicolae! Pregătește-ti incaltarile!

Crema de pantofi, perie de lustruit, ghete noi… păcat ca nu ai fost cuminte! Mulțumește-te cu mine!

Crede in ceea ce te poate face fericit! E doar o tradiție care a trezit sentimente de bucurie in sufletul tău încă de la primul Moș
Nicolae. Gândește-te ca este același care are grija sa vina la tine de fiecare data. La mulți ani!

Mesaje frumoase de Moș Nicolae

 Iți doresc ca aceasta perioada sa iți aducă si ție multe zâmbete de la oamenii din jurul tău si sa poți împărtăși tot ce ai tu mai bun cu ei. Lumina in suflete si multa sănătate.

Un gând bun de Sfântul Nicolae!!! Fie ca toate dorințele sa vi se împlinească! sa ai parte sa ai parte de tot ce-ti dorești .. sa fii fericit cu cine-ti dorești … sa fii sănătos ca cine-ti dorești… si sa fii iubit la fel ca cel pe care-l iubesc eu ..

Crede in ceea ce te poate face fericit! E doar o tradiție care a trezit sentimente de bucurie in sufletul tău încă de la primul Moș Nicolae. Gândește-te ca este același care are grija sa vina la tine de fiecare data. La mulți ani!

Citește și: SFÂNTUL NICOLAE. Ce să NU faci pe 6 decembrie

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top