Connect with us
Mesaje de Sfântul Vasile. Felicitări, urări, imagini și sms-uri pentru Vasile și Vasilica. Sfântul Vasile este sărbătorit pe 1 ianuarie.

Stil

Mesaje de Sfântul Vasile. Urări, felicitări și SMS-uri pentru sărbătoriți

MESAJE DE SFÂNTUL VASILE. Sfântul Vasile se sărbătoreşte pe 1 ianuarie. Vă prezentăm cele mai inspirate, originale şi amuzante mesaje pe care să le trimiţi de Sfântul Vasile tuturor prietenilor, rudelor, colegilor sau membrilor familiei, care poartă numele de Vasile, Vasilica sau derivatele lor.

Mesaje de Sfântul Ștefan pentru tată, soț, frate, bunic, socru, soție, soră, mamă, bunică

Anul Nou care începe azi să îţi aducă numai bucurii şi împliniri. La mulţi ani Vasile!

Sfântul Vasile căruia îi porți numele să te ocrotească în fiecare zi, să-ți aducă liniște și pace și să nu lase ca speranța să se stingă din sufletul tău! La multi ani cu împliniri și numai cu momente frumoase în viitor!

Mulți ani să ne trăiești, Vasile, În cartea vieții să ți se-adune multe file, Și fiecare pagină să fie plină peste poate, De fericire, de noroc și sănătate!

Cu ocazia sărbătoririi numelui vă transmit un călduros “La Mulţi Ani!”, multă sănătate multe realizări şi tot ce vă doriţi lângă cei dragi.

De Sfântul Vasile, fie ca cei dragi să te înconjoare cu căldura sufletelor lor într-o seara magică, iar fericirea să te ia în brațele ei în acest moment special!

Mesaje pentru Vasile sau Vasilica

Îţi doresc pe vânt ce bate, multă, multă sănătate şi pe stele ce lucesc, fericire iţi doresc. La mulţi ani, Vasile!

De ziua numelui tău și în orice altă zi îți urez să ai parte de momente speciale, cu bucurii și să rămâi cu multe amintiri plăcute. Să ai o zi excelentă!

La mulți ani, plini de fericire și împliniri! Să te pupe norocul și să ai numai zâmbete și soare în calea ta Vasile!

Îți urez din tot sufletul noroc, să îți găsești pacea și fericirea, să nu verși nicio lacrimă și să trăiești fiecare clipă astfel încât să nu regreți nicio secundă trecută! La mulți ani, Vasile!

Fie ca Sfântul ce te protejază să-ţi aducă mult noroc, fericire şi împliniri. Să ai o zi minunată!

Felicitări și urări pentru prieteni și apropiați

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să vă însoțească pretutindeni. Îți doresc o zi de Sf. Vasile cât mai frumoasă!

De toți ai fost tu azi numit, în lăcaș Sfânt chiar pomenit! Mă alipesc gingaș și eu, dorindu-ți bine mereu. Numele ce-l porți de Sfânt, poartă-l cu mândrie multă! Să-ți dea putere și tărie, ani sănătoși și bucurie!

Visele și speranțele de azi să devina realitate, orice cădere un pas înainte, gândul bun și fericirea să te însoțească mereu! La Mulți Ani Vasile!

Sper ca sărbătoarea Sfântului Vasile să fie semnalul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire și succes!

Scumpule Vasile, îți doresc să îți sărbătorești ziua numelui înconjurat de sănătate, fericire și de privirile pline de iubire ale celor dragi ție!

Te felicit cu ocazia zilei tale de nume, dorindu-ți multă sănătate și realizări frumoase. Fie ca magia tuturor clipelor trăite și cumpăna dintre ani să te găseasă mai fericit decât ai fost până acum și să rămâi așa, nu pentru un an, nu pentru doi, ci pentru tot restul vieții. La mulți ani, Vasile!

Felicitări pentru Facebook și Whatsapp de Sfântul Vasile

Urări și mesaje pentru Vasile și Vasilica

Un gând bun și-o sărutare / Azi la ceas de-aniversare / Sfântul Vasile sa te ocrotească / Visele să ți se-mplinească! / La mulți ani!

Să primești flori de ziua ta. Să înveți de la fiecare floare să iubești, să fii tandră, să-i luminezi pe cei din jur, să-i lași să te admire, să aduci bucurie și sărbătoare. La mulți ani, Vasilica!

Cu ocazia sărbătoririi numelui vă transmit un călduros “La Mulţi Ani!”, multă sănătate multe realizări şi tot ce vă doriţi lângă cei dragi.

Vasile – Hai noroc și voie bună, Să petrecem împreună, C-astăzi este o zi mare, Și-i motiv de sărbătoare! La mulți ani!

Astăzi și în fiecare zi, ne găndim la tine cu recunoștință și vrem să știi că ești foarte important pentru noi. Îți urăm o zi onomastică plină de fericire, liniște și momente de neuitat. La mulți ani, Vasile!

Bucuria lumii toată / Zi de zi-n ușa să-ți bată / Bunul Dumnezeu să-ți dea / Tot ce îți dorești și ai vrea!

Să știi ce cauți în viața, să ai norocul de a obține și de a păstra ceea ce căutai și să-ți dai seama când ai găsit… La mulți ani, Vasile!

SMS-uri de Sfântul Vasile

Îți doresc o oră de liniște, o zi de pace, o săptămână de soare, un an de iubire, un veac de sănătate și un mileniu de bani! La Mulți Ani!

De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele pe care o să ţi le pui. La mulţi ani, Vasile!

Fiecare fulg de nea să îți aducă multă iubire în suflet, sănătate, admirația celor dragi și multe dorințe împlinite! La Mulți Ani Vasile!

Îţi urez La mulţi ani, pentru că porţi acest nume şi fie ca Sfântul Vasile pe care îl reprezinţi, să-şi coboare ochii asupra ta şi să iţi dăruiască fericirea dorită şi liniştea interioară.

De ziua ce-ți surâde-n prag / Și-i porți frumosul nume / Eu îți doresc tot ce-i mai drag / Și mai frumos pe lume! La mulți ani Vasile!

Pentru că ești o persoană atât de bună, de draguță și de loială, îmi doresc ca Sf Vasile, al cărei nume îl porți, să aibă grijă de tine, să îți călăuzească toți pașii și să îți lumineze calea în viață. Te iubesc, femeie simplă cu nume sfânt!

Pentru că azi este o zi speciala pentru tine, mă alătur celor care îţi doresc să ai parte numai de bucurii, împliniri şi multă sănătate.

Îți urez din tot sufletul noroc, să îți găsești pacea și fericirea, să nu verși nicio lacrimă și să trăiești fiecare clipă astfel încât să nu regreți nicio secundă trecută! La mulți ani, Vasile!

Alte mesaje de Sfântul Vasile

Toate gândurile mele sunt la tine Vasile! Îți doresc să ai o zi superbă și să fii înconjurat doar de iubire! La Mulți Ani!

Să ai puterea să faci lumea mai bună și să-i faci fericiți pe toți din jurul tău cu bunătatea, dragostea și frumusețea sufletului tău! La mulți ani dragul meu Vasile!

Urez și eu de Sfântul Vasile 2017, pentru toți cei care se sărbătoresc de nume, să fie sănătoși, înțelepți și bucuroși! La Mulți Ani!

Cu simple cuvinte / Îți urez fierbinte / Mulți ani înainte! / Ani cu cer senin și noroc deplin / Ani cu porți deschise / Pentru nenumăratele tale vise! / La mulți ani, Vasile!

La multi ani! Sfântul Vasile să-ți dea sănătate și putere să lupți pentru idealurile tale, să ai parte numai de clipe minunate, de bucurii și fericire alături de familie și cei dragi!

La mulţi ani, Vasilică și să ciocneşti o cupă de şampanie şi pentru noi!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top