Connect with us
Mesaje de Sfinții Constantin și Elena 2018. Cele mai frumoase urări, SMS-uri și mesaje pentru ce dragi

Stil

Mesaje de Sfinții Constantin și Elena 2018. Cele mai frumoase urări, SMS-uri și mesaje pentru ce dragi

Mesaje de sfinții constantin și elena 2018. Cele mai frumoase mesaje de Sfinții Constantin și Elena! Urează-le „La mulți ani!” celor dragi într-un mod original, cu SMS-uri emoționante sau amuzante.

Aproape 2 milioane de români sărbătoresc ziua onomastică pe date de 21 mai. Dintre femeile care îşi sărbătoresc ziua numelui, 884.229 poartă numele de Elena, 124.773 sunt Ileana şi 69.944 se numesc Lenuţa. Alte 53.613 de femei poartă numele de Constanţa, 26.811 au numele Constantina, 4.279 – Leana şi 1.467 – Nuţi.

Majoritatea bărbaţilor, respectiv 495.656, se numesc Constantin, alţi 80.037 poartă numele Costel, iar 33.386, Costică. De asemenea, 20.002 de bărbaţi se numesc Costin, 10.487 – Costinel, 635 – Costi şi 315 – Costeluş.

Mesaje de Sfinții Constantin și Elena 2018 pentru mama, tata, frate, soră, bunic, bunică, unchi, mătușă, prieteni, soț, soție, cei dragi

Elena, își doresc ca de ziua numelui tău toate dorințele mici și mari să ți se împlinească, să fii fericiă, iubită, să zâmbești în fiecare zi și să ai parte numai de raze de soare în brațe. La mulți ani!

Fie ca numele sfânt pe care îl porți să îți aducă liniște în suflet, bucurie în privire și zâmbet de buze. La mulți ani, onomastică fericită!

Cu ocazia aniversării zilei onomastice, primește în dar un buchet de urări de sănătate, împlinire, liniște sufletească și multă bucurie! La mulțti ani, iar Sfinții Constantin și Elena să te ocrotească mereu!

La mulți ani cu ocazia numelui tău sfânt! Nu uita, în fiecare zi te iubesc din ce în ce mai mult! Onomastică fericită!

O veșnică primăvară să vă fie viața, iar Sfinții Constantin și Elena să vă ocrotească mereu! La mulți ani, cu bucurie!

Rază de bucurie și speranță să îți cuprindă sufletul în această zi sfântă! La mulți ani!

Să ai parte de cât mai multă fericire îți poate cuprinde inima, de cât mai multe zâmbete îți poate dărui o zi și de toate binecuvântările pe care viața ți le poate aduce. La mulți ani, Elena! La mulți ani, Constantin!

Urări de Sfinții Constantin și Elena 2018

La mulţi ani şi mult noroc în această zi specială. Îţi dorim să ţi se indeplinească toate dorinţele. Cu ocazia Sfinţilor Constantin si Elena, îţi dorim sanatate şi numai bucurii.

Dragă Elena! Ești o persoană specială pentru noi, iar toți colegii îți urează o zi specială, plină de bucurii și cu multe surprize din partea celor dragi! La mulți ani!

La Mulţi Ani! Fie ca sfântul al cărui nume îl porţi să-şi coboare ochii asupra ta şi să îţi dăruiască fericirea dorită şi liniştea interioară.

Să-ţi dea Domnul sănătate, judecată înțeleaptă, viaţă lungă pământească, ce doreşti să se împlinească!

Îţi doresc să ai parte de o zi de nume minunata şi să ştii că eşti şi vei fi mereu iubit/ă de toţi membrii familiei. Cu drag, fiica ta / fiul tău.

Dragă Lena, eşti cea mai bună prietenă pe care o poate avea cineva. Primeşte din partea mea, multe gânduri bune, urări de sănătate şi un ‘La mulţi ani’ din suflet!

E sărbătoare mare azi, pentru că tu, cel mai bun prieten al mea, te bucuri de ziua numelui tău. Şi astfel mă bucur şi eu cu tine şi îţi spun că voi fi mereu alături de tine!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top