Connect with us
Mesaje și SMS-uri sincere de la mulți ani de sfinții Constantin și Elena

Stil

Mesaje și SMS-uri sincere de la mulți ani de sfinții Constantin și Elena

Mesaje și SMS-uri de Sfinții Constantin și Elena. Sărbătoare mare la români, vineri, 21 mai 2021. Dacă ai în familie persoane care își sărbătoresc onomastica, sau poate ai colegi, sau cunoștințe cu numele de Constantin, Elena, și derivate, iată propuneri de mesaje și sms-uri pe care le poți trimite.

Mesaje și SMS-uri pentru Constantin și Elena

Aproximativ 1,8 milioane de români își sărbătoresc onomastica de Sfinții Constantin și Elena, dar și derivatele acestora. Cei cu numele Constantin, Elena, Ileana, Lenuța, Constanța, Constantina, Costi, Costel, Costin, Costică și Costinel sunt sărbătoriții zilei de 21 mai.

Iată câteva propuneri de mesaje și urări pe care le puteți face acestora, cu ocazia sărbătorii Sfinților Împărați Constantin și Elena.

La mulți ani de Constantin și Elena. Fie ca această zi să vă aducă bucurii alături de familie și cei dragi!

Sfinții Împărați Constantin și Elena, al căror nume îl purtați, să vă binecuvânteze și fie alături de voi toată viața. La mulți ani!

La mulţi ani şi mult noroc în această zi specială. Îţi doresc să ţi se indeplinească toate dorinţele!

Cu ocazia Sfinţilor Constantin si Elena, îţi doresc sănătate și o viață lipsită de griji.

Să ai parte de o zi de nume minunată şi să ştii că eşti şi vei fi mereu iubit/ă de toţi prietenii tai. La mulți ani!

Este zi de mare sărbătoare! Este primăvară, cerul e senin şi este ziua numelui tău! La mulţi ani, Constantine! Să rămâi peste ani la fel cum eşti acum. Te îmbrățișez cu drag!

E ziua ta, draga Elena! Îţi urez cele mai frumoase clipe, bucurie, speranţă şi multe, multe împliniri. La mulți ani!

Sfântul căruia îi purtaţi numele să vă ocrotească în fiecare zi, să vă aducă liniste şi pace şi să nu lase ca speranţa să se stingă din sufletul dumneavoastră. La mulţi ani cu împliniri şi momente frumoase în viitor!

La mulți ani de ziua numelui tău! La mulţi ani şi mult noroc în această zi specială. Iți dorim să ți se îndeplinească toate dorințele. Sănătate și numai bucurii!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top