Connect with us
Mesaje şi urări de Anul Nou. La mulţi ani, 2019

Stil

Mesaje şi urări de Anul Nou. La mulţi ani, 2019

Urări de Anul Nou 2019. Intrăm cu mari speranţe în noul an şi dorim să împărtăşim bucuria cu cei dragi şi să spunem un „la mulţi ani 2019!”.

Iată câteva mesaje de Anul Nou şi urări de Revelion pentru prieteni, familie şi toţi cei dragi. 

Să prinzi aripi pentru a trece cu uşurinţă peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos şi bucură-te cu adevărat. Petrece frumos la început de an pentru a trăi senzaţii tari tot anul! La mulţi ani!

Gânduri bune fug spre voi, sănătate şi noroc! Sărbători fericite şi un An Nou de poveste! La mulţi ani!

Liniste interioara, speranta si dragoste, asta iti doresc eu tie in noul an! Sarbatori fericite!

Fie ca toate visele pe care le făuriţi în aceste zile magice să se împlinescă şi drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire şi belşug. La mulţi ani!

Urări de Anul Nou 2019. Mesaje de la mulţi ani

Să crezi mai mult în tine, Să ai parte de iubire, Să ierţi mult mai uşor, Să munceşti cu mai mult spor! La mulţi ani!

Spune-i anului ce vine, sa-ti aduca numai bine… si mai spune-i sa iti dea, tot ce vrea inima ta.. fericire, sanatate si multi bani „La Anu’ si La Multi Ani!”

La Multi Ani cu sanatate! Un An Nou cum va doriti. Oameni dragi mereu aproape. La multi ani, toti fericiti!

Sa ai parte in noul an numai de realizari si impliniri. Sa gusti din fructul dulce pe nume dragoste, .. sa ai in preajma ta persoane adevarate, care iti vor fi aproape oricind! La Muti Ani!!!

Anul ce a venit sa te ajute sa descoperi minunea unei vieti implinite… La multi ani!

Credinta, speranta, un nou inceput, iubire, cadouri, prieteni adevarati… sunt doar cateva din lucrurile pe care iti doresc sa le ai in noul an! La multi ani!

Anul Nou este la uşă, aşa că ţine minte: viaţa-i scurtă! Încalcă regulile, pune-ţi întrebări, iartă repede, iubeşte cu adevărat, râzi fără reţinere, şi nu regreta nimic din ce te-a făcut să zâmbeşti sau să simţi. La Mulţi Ani!

Căţeluş cu părul creţ / Să ai jeep-ul în coteţ / Să ai vilă cu piscină / Pe Madonna ca vecină / O lopată pentru bani / La anul şi la mulţi ani!”

Urări de Anul Nou 2019. Mesaje de Revelion

Doamne de Sărbători ajută-mă să uit de persoanele pe care nu le plac,
Fă-mă să mă întâlnesc cu cei care îmi plac,
Si ajută-mă să fac diferenţa între cei care nu-mi plac şi cei care-mi plac…
(Mai ales după câteva pahare)

Se iau 12 luni,
Se curăţă bine de amar, ura şi invidie.
Se găteşte apoi un An Nou cât mai curat şi mai luminos posibil…
La Mulţi Ani cu multă iubire!!!

„Vă doresc de 2019 ori câte 12 luni de succes, 52 de săptămâni de realizări, 365 de zile reuşite, 8760 de ore de sănătate şi 525600 de minute inspirate. La Mulţi Ani!

Noul an sa te intampine cu pace in suflet si cu speranta ca totul va fi bine indiferent de ce se va intampla. Nu uita ca iti voi fi alaturi mereu! La multi ani!

Sper ca acest an sa te surprinda cu cat mai multe clipe de voiosie care sa dureze la nesfarsit si amintiri frumoase care sa te insoteasca toata viata! La multi ani!

Felicitări de Anul Nou 2019

Sa ai parte de un an nou lipsit de griji, presarat cu mici bucurii si realizari care sa iti lumineze sufletul si sa iti ghideze pasii in drumul vietii. La multi ani 2019!

Sa lasam in urma trecutul si sa ne deschidem inimile spre a primi si a darui cat mai multa iubire in acest nou an. La multi ani 2018!

Anul acesta iti doresc ca toate visurile tale sa se implineasca si sa-ti aduca bucuria pe care o meriti din plin. La multi ani!

„Să crezi mai mult în tine, să ai parte de iubire, să ierţi mult mai uşor, să munceşti cu mai mult spor! La mulţi ani 2019!“

„Poate că nopţile vor fi întunecate şi în anul ce vine, dar îţi doresc ca zilele să-ţi fie frumoase şi viaţa mereu luminată. Un An Nou Fericit! “

„Să ne uităm cu bucurie la anul care a trecut şi să păstrăm în suflet caldele amintiri. An Nou Fericit!

Citeşte şi: Tradiții, ritualuri și superstiții de Anul Nou pentru sănătate, iubire și bani

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top