Connect with us
Mesaje sincere de dor pentru persoanele iubite care se află departe

Stil

Mesaje sincere de dor pentru persoanele iubite care se află departe

Dorul de persoana iubită este unul dintre cele mai grele sentimente care ne pot încerca vreodată. Când persoana iubită nu ne este alături, este foarte greu să ne regăsim și nu avem nici măcar puterea să-i spunem cât de rău ne simțim în lipsa ei. Deși cuvintele nu valorează nimic în astfel de situații, poate că un mesaj care să reflecte trăirile noastre în cele mai grele clipe.

Mesaje de dor și iubire

Vă oferim o selecție de mesaje frumoase de iubire, scrise din suflet, care să transmită sentimentele voastre față de persoana iubită. Alegeți cel mai emoționant mesaj pe care să-l trimiteți celui de care vă e dor în aceste momente.

Dragostea sinceră nu are nevoie de explicații, iar un mesaj simplu este de ajuns. Persoana iubită sigur se va emoționa și va reacționa plăcut.

  • Te aştept cu nerăbdare. Mi-e dor de tine, mi-e dor de amândoi. Mi-e dor de zâmbetul tău, mi-e dor de noi…
  • Număr secundele până revii în braţele mele! Abia mă mai pot concentra la ce se întâmplă în jurul meu! Abia aştept să îţi văd ochii în care ador să mă oglindesc! Te iubesc şi mi-e dor de tine!
  • Mi-e dor, dragul și iubitul meu. Te aștept, precum cerul așteaptă luna și stelele, precum florile așteaptă razele soarelui sau oamenii așteaptă primăvara după o iarnă lungă. Inima nu mai rezistă fără căldură, sensibilitate, iubire. Te aștept, într-adevăr te aștept!
  • Mi-e dor de tine. De vocea ta, de zâmbetul tău, de parfumul tău. Mi-e dor de îmbrățișarea ta, de glumele tale. De modul cum mă faci să mă simt. Mi-e dor de tine pe de-a-ntregul.
  •  Vreau să te îmbrățișez cât mai curând, vreau să fiu cu tine, vreau să-ți împărtășesc sentimentele și emoțiile cu o singură privire. Îmi este atât de dor de tine!
  • Tânjesc, îmi fac griji, îmi amintesc, sper, cred, aștept și visez. Mi-e dor de tine!
  • Când ești aproape, timpul zboară incredibil, iar fără tine fiecare secundă se întinde la nesfârșit. Îmi este foarte dor de tine și aștept cu nerăbdare întâlnirea noastră!
  • În fiecare zi îmi lipsești din ce în ce mai mult! Chiar îmi este dor de tine! Doar cu tine această lume poate fi fericită!
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top