Connect with us
Mesaje virtuale de Anul Nou. Urări și felicitări video sau în imagini pentru Whatsapp sau Messenger. Revelion 2021

Stil

Mesaje virtuale de Anul Nou. Urări și felicitări video sau în imagini pentru Whatsapp sau Messenger. Revelion 2021

Anul Nou este aproape și trebuie să marcăm acest eveniment așa cum se cuvine. Pentru a le arăta apropiaților că nu am uitat de ei și că avem pentru ei cele mai bune gânduri acum, cu ocazia sosirii anului nou, ne-am gândit să pregătim câteva mesaje pe care le putem trimite către aceștia pe WhatsApp, Messenger sau alte rețele de socializare. Vezi cum poți transmite cele mai frumoase urări într-un mod original și simplu, cu ajutorul mesajelor sau al fotografiilor.

Cele mai frumoase urări de Anul Nou

Iată aici cele mai frumoase mesaje, pentru persoanele speciale din viața ta. Cu ajutorul acestor rânduri și fotografii, vei reuși să aduci zâmbetul pe buze celor dragi și să transmiți cele mai frumoase mesaje în prag de sărbătoare.

Celei mai magice persoane din viața mea nu pot decât să îi doresc toate bucuriile din lume și cât mai multă sănătate că de restul dorințelor sale mă voi ocupa eu. La mulți ani, magia vieții mele!

Fie ca bucuriile și gândurile frumoase ale prezentului să devină amintirile frumoase ale viitorului. Un An Nou excepțional!

Cu speranţa că anul nou va fi mai bun decât bătrânul 2020, îţi trimit o mie de urări de bine însoţite de îmbrăţişări şi îţi urez un AN NOU FERICIT!

La mulţi ani cu veselie, sănătate pe vecie, casa plină de bucate, dragoste pe săturate, tot ce doriţi şi sus paharul! La Mulţi Ani!

Gânduri bune fug spre voi, sănătate şi noroc! Sărbători fericite şi un An Nou de poveste! La mulţi ani!

Fie că acest nou an să-ți aducă multă bucurie și distracție. Să găsești pace, dragoste și succes. La mulți ani, 2021!

Anul nou bate la uşă, răul facă-se cenuşă, bucurii şi sănătate, Domnul să vă dea de toate, şi când nici nu vă gândiţi, să fiţi şi mai fericiţi! La Mulţi Ani!

E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să vă deschidă poartă spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri. La mulţi ani!

Cu mare bucurie vă felicităm cu un frumos și minunat, misterios și mult așteptat, fericit An Nou! Să fie plin de evenimente unice și neobișnuite, noi impresii uimitoare, evenimente originale și întâlniri interesante!

Fie ca toate visele să devină realitate în această noapte, iar succesul să devină amicul tău fidel. Lasă viscolul strălucitor să-ți izbucnească în viață și să te învârte în fericire și succes, lasă ninsoarea să te îmbrățișeze în victorii fantastice și să te arunce în descoperiri impresionante, fără precedent!

Fie ca această noapte să fie una magică. Să fie ca și în copilărie – plină de vise, speranțe, cadouri. Îmi doresc toată noaptea să fie distractivă și toate dorințele pe care le-ai pus să fie îndeplinite în viitorul apropiat. Anul viitor va fi cu adevărat de succes și plin de cele mai plăcute evenimente!

Bucuria vine din lucruri mărunte, liniştea din suflet, căldura sărbătorilor din inimile noastre. Un An nou fericit!

Îți urez din toată inima un an nou mai blând, care să ne găsească tot împreună! La mulți ani!

 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top