Connect with us
Neti Sandu 22 iunie 2019 -Numărul mastru este astăzi 22 aduce doza de fericire

Stil

Neti Sandu 22 iunie 2019 -Numărul mastru este astăzi 22 aduce doza de fericire

Horoscop Neti Sandu 22 iunie 2019 – Leii au mari șanse să își găsească sufletul pereche! Gemenii se deconectează astăzi și reusesc sa mai reducă din oboseala acumulata, în ultima perioada s-au cam surmenat.

Vibrația zilei este 22c care este un număr masetru,  cu ajutoru acestuia ne putem face planuri de viitor, si azi ne dă o doza de fericire.

HOROSCOP 22 IUNIE 2019 RAC

Se poate să luaţi parte la un eveniment festiv, poate se-mpart şi premii pe-acolo şi o să fiţi în lumina reflectoarelor. Sunteţi amatori de plimbare şi poate-ati promis cuiva că-i faceţi o vizită, poate e o zi de naştere la mijloc şi o să fie o atmosferă festivă.

HOROSCOP 22 IUNIE 2019 LEU

E posibil să faceţi cunoştinţă cu cineva care o să se plieze frumos pe stilul vostru şi o să formaţi un cuplu reuşit. O s-aveţi prilejul să recuperaţi o prietenie, o relaţie amoroasă şi să ieşiţi mai des, să plecaţi în excursii la munte, la mare, să vă bucuraţi că sunteţi iarăşi împreună.

HOROSCOP 22 IUNIE 2019 FECIOARĂ

Se poate să vă duceţi la nunta unor prieteni sau e altă ceremonie la care aţi vrea să fiţi şi voi de faţă. E un anturaj insistent care va scoate pe la sindrofii şi n-o să regretaţi, poate sunteţi într-o echipă care se preocupă de binele altora şi culegeţi de-acolo satisfacţii.

HOROSCOP 22 IUNIE 2019 BALANŢA

O să vă invite cineva la masă, la film, la plimbare, totul într-o atmosferă romantică, vi se face curte asiduă. Se pare c-o să treceţi în revistă momentele festive şi o să v-alegeţi cu prieteni noi, poate şi cu job, nişte colaborări c-or să fie nişte oameni cu propuneri de afaceri.

HOROSCOP 22 IUNIE 2019 SCORPION

Poate-ați promis cuiva că-i faceţi o vizită, chiar şi în alt oraş ca să ziceţi un “La mulţi ani”, “Casa de piatră”, felicitări pentru o reuşită de ultimă oră. O să vreţi să vizitaţi nişte locuri spre care vă simţiţi atraşi de multă vreme şi o să scoateţi din fondul de rulment nişte bani ca să aveţi de transport, cazare.

HOROSCOP 22 IUNIE 2019 SĂGETĂTOR

Aţi putea face nişte achiziţii pentru casă, poate sunt la un preţ atrăgător şi o să completaţi nişte lipsuri din locuinţa. Se pare c-o să revedeţi nişte bune prietene, cu prilejul unei petreceri, poate ieşiţi la socializare, şi puneţi la cale şi o plecare într-un concediu din câteva zile pe undeva prin lume.

HOROSCOP 22 IUNIE 2019 CAPRICORN

Acel cineva pe care vi-l doreaţi în viaţa voastră o să vă sune, poate chiar vine să staţi de vorbă şi se conturează o relaţie. Or să vă caute nişte prieteni care v-au dus dorul şi o să petreceţi o zi-două împreună c-aveţi multe să vă spuneţi şi aveţi nişte preocupări comune.

HOROSCOP 22 IUNIE 2019 VĂRSĂTOR

Poate-aveți un sărbătorit în familie şi-i strângeţi pe toţi ai voştri la un grătar, o felie de tort, să vă bucuraţi de reuşite. Poate vă duceţi la o nuntă, ori e un botez, poate sunteţi naşi, e o ceremonie care o să vă trezească emoţii pozitive, şi o să mai scăpaţi de anxietăţi.

HOROSCOP 22 IUNIE 2019 PEŞTI

O să vă facă, o să vedeţi cineva o surpriză plăcută, va invită la un spectacol, va duce pe undeva în plimbare, să luaţi masa împreună. Se poate să vă aventuraţi spre mare, sau plecaţi la munte într-o excursie, fie şi de-o zi, numai să evitaţi din locurile ştiute să mai vedeţi şi altceva.

HOROSCOP 22 IUNIE 2019 BERBEC

E posibil să faceţi o investiţie în locuinţa c-o să găsiţi nişte piese de interior la vreun târg de mobilă sau pe net. Poate-aveti un motiv special, faceţi vreun anunţ de-i invitaţi pe prieteni la un grătar, un brunch, poate practicaţi un sport de agrement.

HOROSCOP 22 IUNIE 2019 TAUR

Vă daţi întâlnire cu fraţi surori, veri, cumnaţi şi staţi la un picnic, fie şi-ntr-un parc, să vă bucuraţi că sunteţi împreună. O plecare cu grupul de prieteni ar fi o gură de oxigen, v-ar ajuta să mai găsiţi idei pentru afaceri, dar şi de petrecut timpul – de calitate – cu familia.

HOROSCOP 22 IUNIE 2019 GEMENI

Se poate să vă bucuraţi de o invitaţie – de onoare, la o ceremonie, şi poate are legătură şi cu voi, vi se mulţumeşte pentru ceva. Sunt evenimente festive pe la care o să treceţi şi voi şi o să fie deconectat, după o perioadă angasantă şi profesional şi financiar şi o să vă refaceţi moralul.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Stil

To Top