Connect with us
Nicoleta Luciu a dezvăluit secretul pentru a scăpa de vergeturi

Stil

Nicoleta Luciu a dezvăluit secretul pentru a scăpa de vergeturi

Vergeturile sunt o formă de cicatrici pe piele, de o nuanță mai închisă. Există tratamente care ajută la diminuarea vergeturilor, însă ele nu vor dispărea complet. Vergeturile apar atunci când greutatea suferă oscilații dese sau în special în timpul sarcinii.

Nicoleta Luciu a simțit pe pielea ei cât de inestetice sunt aceste vergeturi și a decis să împărtășească secretul care a ajutat-o să scape de ele.

„Întotdeauna am crezut că pielea unei femei poate fi cea mai seducătoare armă. Trebuie să fie fină, catifelată și să aibă un aspect sănătos și tânăr în permanență. Și noi, femeile, știm cât de greu se obține acest efect. Oboseala, stresul, temperaturile scăzute (mai ales în această perioadă), precum și trecerea anilor, își lasă amprenta în primul rând pe pielea și pe tenul nostru: riduri, vergeturi, celulita, aspect uscat… lista poate continua.

Am încercat o mulțime de tratamente, mai mult sau mai puțin costisitoare. N-am să mint, unele au funcționat, altele ba. Însă pentru că timpul (și poate și bugetul) nu ne permite întotdeauna să mergem la salon, am găsit un remediu ușor de folosit de oricare dintre noi, acasă, în fiecare seara: untul de shea.”

Nicoleta Luciu spune că untul de shea nu este bun doar împotriva vergeturilor, ci este un produs perfect pentru îngrijirea și hidratarea pielii.

Citește și: Iata care sunt trucurile de frumusete ale vedetelor autohtone

Citește și: 5 lucruri pe care nu le știi despre untul de shea

„Poate că ai mai auzit de untul de shea, așa cum ai auzit de o mulțime de uleiuri și creme-minune care ajută la întreținerea pielii. Suntem bombardate cu astfel de informații și nu știm niciodată ce să alegem. Ca de fiecare dată, eu îți împărtășesc doar experiențe personale și lucruri testate pe propria piele… la propriu!

Untul de shea poate fi găsit la orice magazin naturist și te asigur că da, face minuni! Optează pentru o variantă bio, nerafinată.”, a scris Nicoleta Luciu pe blogul ei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top