Connect with us

Stil

PASTE 1503: Mesajul APOCALIPTIC care avea sa cutremure INTREAGA EUROPA

In 1503, chiar de Paste, a avut loc o profetie cutremuratoare despre viitorul Europei in urmatorii ani si secole. Un credincios a lansat ideea ca pe batranul continent se va instala iadul, scrie ortodoxism.com

„Mare razboi european. Infrangerea Germaniei si ruinarea Rusiei si a Austriei. Infrangerea turcilor de catre greci. Intarirea lui Agar (adica a turcilor) de catre popoarele europene si infrangerea grecilor de catre turci. Macel in popoarele ortodoxe si mare tulburare la popoarele ortodoxe… Intrarea armatelor straine de la Marea Adriatica. Vai de cei ce locuiesc pe pamant. Iadul este gata. Intr-o clipa moare Agar. Un nou razboi european. Unirea popoarelor ortodoxe cu Germania. Infrangerea francezilor de catre germani. Rascoala Indiilor si departarea lor de Anglia.

CITESTE SI: ZBORUL MH17> CE LUCRURI INGROZITOARE INCA SE GASESC LA LOCUL TRAGEDIEI, DUPA 9 LUNI

Anglia numai la saxoni. Biruinta ortodocsilor. Infrangerea lui Agar si taiere de obste. Agar (iar) contra popoarelor ortodoxe. Neliniste in lume si deznadejde de obste pe pamant. Lupta celor sapte puteri la Constantinopol, trei zile si trei nopti macel si biruinta celei mai mari puteri.

Continuarea razboiului de catre Ingerul Domnului Dumnezeului Hristos si predarea orasului (Constantinopol) grecilor. Intoarcerea latinilor la credinta nestirbita ortodoxa. Intinderea credintei ortodoxe de la Apus pana la Rasarit. Frica si cutremurul barbarilor fata de ortodoxie”, sunt doar cateva dintre profetiile facute, majoritatea dintre acestea indeplinite in istorie.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top