Connect with us
Frumoasei adormite-25082015

Stil

Povestea dramatica a frumoasei adormite din viata reala. Medicii nu au explicatie

Chiar daca iti vine greu sa crezi, povestea frumoasei adormite se poate aplica si in viata reala. Este cazul unei adolescente care doarme cate 10 zile intr-un singur ciclu de somn.

Povestea frumoasei adormite pe nume Adelaide Georgia Green a socat medicii din intreaga lume. Tanara in varsta de numai 19 ani sufera de o boala rara, cunoscuta ca sindromul Kleine-Levin, pentru care pana acum nu s-a gasit niciun tratament.

In prezent, pe Pamant unul dintr-un milion de adolescenti sufera de sindromul Kleine-Levin, cunoscut ca boala frumoasei adormite. Si tanara Georgia Green sufera de sindromul Kleine-Levin, o afectiune rara de somn neurologic, ceea ce inseamna ca ea doarme fara sa se trezeasca timp de 10 zile, la un moment dat.

CITESTE SI: ORASUL DIN BRAZILIA IN CARE LOCUITORII ISI PIERD FETELE DACA IES LA SOARE

Povestea dramatica a frumoasei adormite din viata reala. Medicii nu au explicatie

Sursa foto: dailymail.co.uk

,,Cand am avut primul episod, timp de zece zile, la un moment dat, dupa primele doua zile toata familia era foarte ingrijorata. Problema este ca timp de zece zile organismul meu nu se hraneste decat prin intermediul glucozei, iar muschii mi se atrofiaza in timp. Din pacate medicii inca nu au un tratament.” , a declarat tanara pentru Daily Mail Australia.

,,Eu, in general dorm timp de aproximativ 10 zile, apoi ma lupt si cu insomnia pentru o noapte pentru ca am dormit prea mult, iar odata la doua saptamani episodul se repeta. A trebuit sa renunt la scoala „, a concluzionat tanara.

Episoadele transporta un amestec de simptome pe termen scurt: pofta de mancare fast-food, modificari bruste ale starii de spirit, si chiar depresii severe.

Sursa foto: dailymail.co.uk

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top