Connect with us
dormi

Stil

Poziția în care dormi spune TOTUL despre tine!

Deși la începutul somnului ne punem într-o anumită poziție, pe parcurs, când vom intra deja în somnul adânc, corpul nostru va reveni la starea naturală. Ce spune despre tine poziția în care dormi, află mai jos!

POZIȚIA FETALĂ SAU POZIȚIA FĂTULUI
40% dintre oameni dorm așa cum dormeau când se aflau în uterul matern. Această poziție este una echilibrată și normală pentru că sugerează tocmai acest lucru: persoanele care dorm în această poziție nu au nicio grijă și nicio problemă. Genunchii ușor îndoiți și perna trasă cât mai înspre tine sugerează desprinderea de lumea exterioară și o mulțumire cu propria ta lume, acolo unde este liniște.

CITEȘTE ȘI: CE SPUNE DESPRE TINE INIȚIALA NUMELUI TĂU

POZIȚIA TRUNCHIULUI DE COPAC
Această poziție poate fi descrisă așa: persoana care doarme ca un trunchi de copac doarme drept, rigi, cu mâinile lângă corp, lateral. Această poziție este specifică oamenilor sociabili și extrovertiți. Persoanele care dormi drept și oarecum rigid sunt curioși, deschiși către experiențe noi și mereu gata de acțiune.

POZIȚIA SEMIFETALĂ
Diferența între poziția fetală și această poziție este dată de felul în care îți ții mâinile. La această poziție de dormit mâinile sunt întinse în față, spre deosebire de poziția fetală unde o mână este sub pernă și celalată peste pernă, mai adunate înspre corp. Această poziție este căutată de obicei de persoanele care sunt echilibrate din punct de vedere emoțional. Spre deosebire de poziția fetală, în această poziție nu te mai înghemuiești atât de tare deoarece tu ești cel care protejează și nu cel care are nevoie de protecție.

POZIȚIA SOLDATULUI
Este poziția pe spate. Ești o fire puternică, rațională și riști să pierzi din frumusețea vieții din cauza gândirii tale în ecuații și legături exacte. E nevoie și de emoție și de trăiri inedite, chiar și de mici suferințe care te vor învăța ceea ce nu te învață nicio schemă logică, rațională.

POZIȚIA ÎN CĂDERE LIBERĂ
Este o poziție în care stai pe jumătate pe burtă, cu picioarele ușor depărtate și fiecare mână în altă parte: mâna dreapta în dreapta patului, cea stângă în stânga, ca și cum ai cuprinde patul cu mâinile. Acest lucru spune despre tine că ești o persoană atentă la detalii, meticuloasă și foarte critică. Din punct de vedere medical, această poziție este căutată de persoanele care au probleme gastrointestinale și nu știu asta.

Continue Reading
You may also like...

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top