Roșcată, brunetă, blondă sau șatenă? Ce fel de personalitate ai în funcție de culoarea părului

04.12.2014
Roșcată, brunetă, blondă sau șatenă? Ce fel de personalitate ai în funcție de culoarea părului

Blonde, brunete, roșcate, șatene… nu sunt doar niște culori de păr ci adevărate caractere! Fiecare femeie are o anumită personalitate în funcție de culoarea părului! Descoperă ce personalitate ai dacă…

…EȘTI BLONDĂ
Atunci înseamnă că ești o fire sensibilă, contrar prejudecăților generale despre blonde. Blondele sunt foarte interesante și din alt aspect: sunt foarte schimbătoare în sensul că alternează cu perfecțiune perioadele de sensibilitate extremă cu cele de femei luptătoare, care înfruntă situația cu toată puterea.

VREI O PIELE DE ZEIȚĂ? CUMPĂRĂ AICI SĂPUNUL TRADIȚIONAL GRECESC LA DOAR 7,99 LEI!

…EȘTI BRUNETĂ
Pentru tine contează foarte mult să fii protejată din punct de vedere financiar, fapt pentru care pui mare preț pe locul tău de muncă. Asta înseamnă că la locul de muncă s-ar putea chiar să-ți găsești sufletul pereche.

…EȘTI ȘATENĂ
Ești o femeie-copil, și nu în sensul negativ sau propriu. Ci pentru că îți place spiritul ludic și energia pozitivă, ești creativă și vrei să înveți mereu lucruri noi. Ești tentată mereu să îi provoci pe ceilalți pentru a-i testa. Ești darnică și harnică în același timp.

…EȘTI ROȘCATĂ
Ești cea mai temperamentală și asta tocmai datorită sau din cauza (în funcție de situație) culorii părului tău. Roșu semnifică explozie vulcanică, pasiune și dăruire în tot ceea ce faci dar și ripostă atunci când nu îți convine ceva. Râzi cu gura până la urechi iar râsul tău viu și molipsitor se cunoaște de la o poștă.

CE CULORI LE BENEFICIAZĂ PE FEMEI ÎN FUNCȚIE DE CULOAREA PĂRULUI:
Șatene: Orice nuanță vie
Brunete: Roșu
Roșcate: Albastru
Blonde: Alb