De la factori genetici şi până la purtarea unor sutiene neadecvate, cauzele lăsării sânilor sunt numeroase şi nu de puţine ori ignorate.
În primul rând, evitaţi oscilaţiile bruşte în greutate şi încercaţi să vă menţineţi o greutate corporală constantă.
Apoi, pe toată perioada cât sunteţi însărcinată mâncaţi sănătos şi faceţi exerciţii fizice regulate astfel încât să nu luaţi foarte multe kilograme în plus.
„De multe ori, doamnele care vin pentru mastopexie aleg să o combine cu augumentarea mamară cu implante, deoarece ridicarea sânilor aduce cu sine şi o uşoară micşorare a acestora”, spun medicii.
Vindecarea plăgilor se face în 2-3 săptămâni de la operaţie, iar aspectul acestora va continua să se îmbunătăţească până la un an de la operaţie.
Reduceţi pe cât posibil expunerea la soare şi la ultraviolete deoarece acestea pot afecta considerabil pielea sânului, făcând-o din ce în ce mai puţin elastică, determinând ulterior „prăbuşirea” lor.
„Alegerea sutienului este la fel de importantă în prevenirea lăsării sânilor, aşa că vă recomand să purtaţi doar sutiene ergonomice, potrivite formei şi mărimii sânilor”, spun specialiștii.
Pentru corectarea efectului de „sâni lăsaţi”, cea mai bună soluţie este ridicarea acestora cu ajutorul mastopexiei.
Citeşte şi Creștea în greutate și nicio dietă nu funcționa. Ce au descoperit medicii în stomacul unei femei
Acest articol a fost actualizat la: 8 septembrie 2017 13:23
Vezi comentarii
Cat costa o operatie simpla de ridicare de sani, fara alte ,, adaosuri ,,?