Connect with us
Simti ca nu esti nici introvertit, dar nici extrovertit. Atunci s-ar putea sa fii ambivert. Iata sapte semne care iti arata acest lucru!

Stil

Sapte semne ca esti ambivert

Daca nu te simti nici introvertit, nici extrovertit, afla ca mai exista si o a treia categorie. Este posibil sa fii ambivert!

In zilele noastre, daca te indentifici ca introvertit sau extrovertit, Internetul este o resursa minunata sa iti afirmi constiinta de sine si sa gasesti o comunitate de indivizi similari cu care sa impartasesti trasatura ta de personalitate care iti influenteaza viata sociala.

Dar daca nu te incadrezi in exemplele clasice de introvertit sau extrovertit, nu te teme. S-ar putea sa fii un ambivert! Iata cele sapte semne!

Prietenii tai nu stiu sa spuna daca esti introvertit sau extrovertit

Acesta este, probabil, unul dintre semnele ca esti ambivert. Prietenii tai pot cunoaste mai bine cum reactionezi in situatiile sociale, tinand cont ca, adesea, tu iti poti controla gandurile in asa fel incat sa obtii trasatura de personalitate dorita. Daca si ei sunt confuzi, probabil ca esti ambivert.

Nu te simti fara energie cand esti singur, dar nici nu te simti epuizat dupa socializare (sau poate amandoua te obosesc)

Diferenta cea mai clara dintre un introvertit si un extrovertit este faptul ca introvertitii pot fi sociabili, dar se simt obositi dupa aceea, in timp ce extrovertitii simt ca raman fara energie daca petrec prea mult timp in singuratate. Ambivertii sunt intr-o zona neutra.

In timpul unei conversatii, stii cand sa taci si cand sa vorbesti si le faci cu usurinta pe amandoua

Un introvertit poate simti ca nu vrea sa vorbeasca atunci cand are de-a face cu un grup mare de oameni. Pe de alta parte, un extrovertit poate sa nu realizeze cand sa taca. Ambivertii sunt la mijloc si au o intuitie mai buna.

Nu te regasesti complet in postarile despre introvertiti si extrovertiti

E probabil primul semn ca nu te incadrezi in niciuna dintre categorii. Daca simti ca ai trasaturi din ambele, e posibil sa fii ambivert. De asemenea, e posibil sa nu te regasesti intru totul in spusele prietenilor care se declara introvertiti sau extrovertiti.

Te imprietenesti cu oameni diferiti

Ai prieteni care sunt total diferiti unul de altul si te intelegi de minune cu toti!

Poti sa empatizezi cu oameni care nu suporta sa stea in aglomeratie si cu cei carora le place sa petreaca timp singuri

Probabil empatizezi cu indivizi de aceste genuri si intelegi ca este posibil ca ei sa aiba dificultati in aceste situatii. Acest lucru se datoreaza faptului ca ai abilitatea de a trece prin ambele situatii, dar poti sa nu intelegi pe deplin ce inseamna sa ai nevoie disperata sa stai singur sau cu cineva.

Uneori simti timiditate, alteori esti foarte sigur pe tine

Timiditatea si increderea in sine sunt trasaturi care separa introvertitii si extrovertitii. Daca introvertitii sunt mai timizi, cei din urma sunt foarte siguri pe sine. Daca alternezi intre cele doua stari, e clar ca esti ambivert.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top