Connect with us
Scapa de parul carunt cu un ingredient din bucataria ta. Nu mai ai nevoie de vopsea

Stil

Scapa de parul carunt cu un ingredient din bucataria ta. Nu mai ai nevoie de vopsea

Parul carunt este intotdeauna un moment de cumpana pentru orice persoana si creeaza frustrare pentru toti cei care isi dau seama ca au inceput sa imbatraneasca.

Daca iti este mai usor sa ascunzi ridurile si sa te imbraci ca o persoana mai tanara, ei bine, parul carunt se vede si nu ai alta sansa decat sa il vopsesti.

Vopsitul parului este o practica obisnuita pentru persoanele care au fire albe ori carunte, insa chimicalele pe care le contine vopseaua nu sunt deloc de neglijat.

Unele persoane sunt alergice la vopsea si risca sa se imbolnaveasca foarte grav daca nu fac un test inainte.

Multi se intreaba daca exista cumva un tratament impotriva parului incaruntit, iar raspunsul este: DA, exista.

Daca si tu esti in cautarea unui astfel de tratament, trebuie sa stii ca este o solutie 100% naturala si incercata deja de catre multe persoane, iar cercetarile care s-au facut sustin ca este cel mai bun remediu.

Principalele cauze care duc la aparitia parului carunt sunt cele ereditare, iar daca ai in familie membri au au inceput sa incarunteasca de la o varsta frageda, este foarte probabil sa patesti si tu acelasi lucru.

De asemenea, stresul ridicat este un factor care te poate transforma peste noapte intr-o persoana care are parul carunt. O drama ori o tragedie in familie iti poate schimba radical nuanta parului.

Pentru ca are zeci de intrebuintari, uleiul de cocos este considerat unul dintre lucrurile care nu trebuie sa iti lipseasca din casa. Acesta este cel mai bun remediu impotriva parului parunt pentru ca are o multime de minerale, de vitamine, de carbohidrati si de grasimi sanatoase.

De sute de ani, mai multe culturi au folosit uleiul de cocos pentru a combate parul carunt.

Inainte de a-ti uda parul, incalzeste putin ulei de cocos in cuptorul cu microunde sau in palme si foloseste-l pentru a-ti masa parul, de la radacina si pana la varfuri.

Lasa-l sa actioneze timp de cel putin 10 minute, iar apoi clateste-l cu apa calda. Repeta acest tratament in locul samponului, zilnic. Daca ti se pare ca parul tinde sa devina mult prea uleios, foloseste-l pe post de balsam, dupa ce folosesti samponul obisnuit.

Sapte trucuri pentru a da volum parului

Daca este un lucru pe care femeile il urasc din toata inima, atunci este vorba despre parul subtire si care nu vrea sa se aseze deloc.

Poate fi destul de greu sa ii dai volum si parca nimic nu merge cateodata, insa cu ajutorul unor trucuri, parul tau va arata ca si cand abia ai iesit de la coafor.

Iata sapte trucuri pentru a da mult volum parului

Trebuie sa stii ca unele lucruri pe care le faci nu fac decat sa iti tina parul fara forma si fara vlaga. Iata ce trebuie sa faci, pentru un look de Hollywood:

1. Joaca-te cu lungimea parului tau. Cu cat este mai lung, cu atat este mai greu sa il mentii cu volum. Stilistii recomanda sa nu iti porti parul mai lung de umeri.

2. Nu folosi prea multa spuma. Ei bine, este o greseala pe care multe femei cu parul subtire o fac. O cantitate mica de spuma este de ajuns pentru a da volum parului si, in acelasi timp, nu risti sa il incarci.

3. Renunta la tunsorile drepte si adopta o coafura care sa iti dea volum, in scari. Apeleaza cu incredere la parul filat si vei oberva cat de mult volum vei obtine.

4. Apeleaza la culori. Aceste culori mai deschise pe parul mai inchis iti vor da volum.

5. Incepi sa dai volum chiar de la radacina. Exista numeroase produse care iti asigura volumul inca de la radacina, fara sa il incarce. Aplica-le pe parul umed, inainte de a-l usca. Radacinile vor avea volum, insa parul tau nu va parea fals, asa cum se intampla atunci cand folosesti produse pentru volum doar pentru suprafata parului, fara sa insisti la radacina.

6. Foloseste sampon uscat. Este o solutie extrem de eficienta intre spalari si vei obtine volum cu ajutorul lor, fara sa fie nevoie sa te speli chiar in fiecare zi. Alege produsele pentru volum. Acelasi efect il poti obtine si cu pudra pentru bebelusi.

7. Adopta coafuri lejere si nu iti strange parul prea mult, ca sa nu para prea drept.

Continue Reading
You may also like...

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top