Connect with us
Sean pacientul lui Dr Now de la TLC a murit la 425 de kg

Stil

Sean pacientul lui Dr Now de la TLC a murit la 425 de kg

Sean a fost unul din protagoniștii acceptați de realty show-ul TLC „Viala la 300kg” prezentată de Dr Now. Tânărul în vârstă de doar 30 de ani, cântărea 350 de kg când s-a prezentat prima data în spital.

Mediciul chirurg l-a plasat pe aceasta pe dietă strică de 1200 de calorii pe zi, însă pe durata în care acesta era în spital a reușit să slăbească în doar o lună 70kg, după ce a fost externat a mai trebuit să slăbească înca 45 de kg în două luni pentru a-i fi aprobată operația.

Imediat după ce s-a întprs acasă Sean i-a promis lui Dr Now ca va respecta dieta, va lăsa psihologul să-l ajute și va continua să slăbească pentru a putea fi operat.

Sean a reușit cu greu să se țină de dietă la doctorul la internat de urgență în spitalul său unde l-a ținut o lună. Fiind sigur  că nu se va ține de dietă, Sean a fost trimis la o clinică pentrua fi supravegheat în alimentație.

A reușit să slăbească și lucrurile păreau să o ia pe un făgaș normal. Dr Now i-a aprobat operația, iar TLC a difuzat imagini cu acesta recuperându-se.

La scurt timp după ce Sean a fost externat și trimis acasă, mama sa a încetat din viață, iar depresia s-a instalat în viața tânărului Sean, care a început să mânânce din nou. În doar o lună cu tot cu operația de gastric sleve sean s-a îngrăsat 50 de kg.

Dr Now a trimis salvarea după el și l-a internat din nou în spital, fâcândul conștient că dacă continuă așa corpul lui va ceda din cauza efortului pe care trebuie să-l depun organele.

La scurt timp de la internare Sean a suferit un stop cardiac și nu a putut fi resuscitat. Deși frustrat de faptul ca Sean nu s-a ținut de dietă, Dr. Now a spus că aceata a fost mereu un luptător în dependența sa față de mâncare.

Continue Reading
You may also like...

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top