Sunt frumoși, dar…

04.11.2014
Sunt frumoși, dar…

… extrem de periculoși. Chipurile lor par rupte din posterele filmelor cu băieți de cartier care fac rele, însă au un suflet mare. E posibil să fie chiar așa, ceea ce este sigur este că frumusețea lor este direct proporțională cu infracționalitatea. Jeremy Meek (bărbatul din dreapta) s-a făcut cunoscut datorită cazierului său, imagine care a făcut înconjurul lumii devenind cel mai sexy pușcăriaș de pe planetă.

Dar acestui frumos delincvent i-a ieșit un competitor serios. Este vorba de bărbatul cu plete din imagine, pe care îl cheamă Sean Kory, care are 29 de ani și vine din California. Acesta a fost arestat după ce a agresat un bărbat în noaptea de Halloween. În clipa de față, fotografia lui circulă peste tot pe Internet, fiind desemnat de data aceasta el cel mai frumos bărbat din pușcărie, detronându-l pe Meek.

CITEȘTE ȘI: UITE CE FRUMOASĂ E IUBITA CELUI MAI CELEBRU FOTBALIST BRAZILIAN

Motivul pentru care tânărul amerindian cu plete a fost reținut este unul halucinant: o persoană s-a deghizat în reporter al televiziunii Fox News în noaptea de Halloween, moment în care Kory a sărit la bătaie spunând: „Urăsc postul de televiziune Fox News!”. Acesta a fost arestat chiar în noaptea de Halloween.

După ce a fost arestat și fotografia lui a fost făcut public, rețelele de socializare și siteurile mondene au explodat efectiv: similitudinile între el și Jeremy Meek sunt atât de mari încât multă lume se întreabă dacă nu cumva sunt gemeni. În realitate, nu există nicio legătură între cei doi frumoși delincvenți. Pentru foarte multă lume, Kory este deja noul sex simbol al penitenciarelor și presa vorbește deja dacă ar merita un contract cu o casă de modă așa cum a reușit Meek, care în prezent este model.