Connect with us
frumosi

Stil

Sunt frumoși, dar…

… extrem de periculoși. Chipurile lor par rupte din posterele filmelor cu băieți de cartier care fac rele, însă au un suflet mare. E posibil să fie chiar așa, ceea ce este sigur este că frumusețea lor este direct proporțională cu infracționalitatea. Jeremy Meek (bărbatul din dreapta) s-a făcut cunoscut datorită cazierului său, imagine care a făcut înconjurul lumii devenind cel mai sexy pușcăriaș de pe planetă.

Dar acestui frumos delincvent i-a ieșit un competitor serios. Este vorba de bărbatul cu plete din imagine, pe care îl cheamă Sean Kory, care are 29 de ani și vine din California. Acesta a fost arestat după ce a agresat un bărbat în noaptea de Halloween. În clipa de față, fotografia lui circulă peste tot pe Internet, fiind desemnat de data aceasta el cel mai frumos bărbat din pușcărie, detronându-l pe Meek.

CITEȘTE ȘI: UITE CE FRUMOASĂ E IUBITA CELUI MAI CELEBRU FOTBALIST BRAZILIAN

Motivul pentru care tânărul amerindian cu plete a fost reținut este unul halucinant: o persoană s-a deghizat în reporter al televiziunii Fox News în noaptea de Halloween, moment în care Kory a sărit la bătaie spunând: „Urăsc postul de televiziune Fox News!”. Acesta a fost arestat chiar în noaptea de Halloween.

După ce a fost arestat și fotografia lui a fost făcut public, rețelele de socializare și siteurile mondene au explodat efectiv: similitudinile între el și Jeremy Meek sunt atât de mari încât multă lume se întreabă dacă nu cumva sunt gemeni. În realitate, nu există nicio legătură între cei doi frumoși delincvenți. Pentru foarte multă lume, Kory este deja noul sex simbol al penitenciarelor și presa vorbește deja dacă ar merita un contract cu o casă de modă așa cum a reușit Meek, care în prezent este model.

Continue Reading
You may also like...

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top