Connect with us
Sute de femei își distrug tenul folosind creme de pe internet recomandate de vedete

Stil

Sute de femei își distrug tenul folosind creme de pe internet recomandate de vedete

Femeile sunt cunoscute sub numele de sexul frumos deoarece arată ademenitor și își întrețin frumusețea cu tot felul de produse. Se știe deja că folosesc creme de tot felul, iar cele mai căutate sunt cremele de față. Deși căutau creme care să le facă să arate mai bine, multe tinere și-au stricat tenul încercând creme recomandate de vedete. Află mai multe din rândurile de mai jos.

Sute de femei își distrug tenul folosind creme de pe internet recomandate de vedete

În ultima vreme, pe rețelele de socializare au apărut o mulțime de mărturii conform cărora femeile și-au cauzat probleme grave de piele după încercarea unor noi tratamente cosmetice. Deși erau descrise ca fiind bio, acestea nu le-au ajutat cu nimic, ci le-au înrăutățit  situația deja existentă.

De aceea, medicii dermatologi trag un semnal de alarmă și ne informează că nu există creme minune. Fiecare problemă a feței are nevoie de o consultație într-un cabinet medical și tratamente de durată cu supraveghere de specialitate.

Mediul online este plin de tratamente minune care promit să rezvole orice problemă. Toate îți promit un ten perfect, dar de cele mai multe ori promisiunile sunt doar tehnici de marketing. În loc să ajute în probleme cu acneea, de fapt fac mai mult rău decât bine. O astfel de experiență a avut o femeie care și-a distrus tenul cu un produs minune.

Aceasta a declarat:

„Am aflat de exisțenta lor pe paginile online. Am încercat și apoi, după patru-cinci luni, rezultatul meu a fost unul dezastruos, deci impactul emoțional a fost foarte mare. Chiar dacă a fost un tratament online, stiu că nu e bine, trebuie să mergi în cabinet, am avut încredere în disperarea că sunt produse bio, că sunt sănătoase. Sper și îmi doresc că-și va reveni tenul meu cândva pentru că e foarte dureros să se uite lumea insistent pe fața ta când mergi pe stradă. Foarte des până să am permis de conducere și mergeam cu autobuzul, mă oprea lumea si zicea ‘Vai, săraca de tine!”

Doctorul Anca Răducan, specialist în dermatologie a declarat:

„Aceste produse bio pot să nu aibă niciun efect sau să exacerbeze leziunile. Referitor la acnee și la produsele așa-zise „bio” pe care le găsim pe diverse site-uri sau la magazinele tip plafar trebuie să știți de la început că sunt departe de a fi un panaceu universal pentru orice tip de acnee, iar pacienții nu trebuie să sară peste acea consultație inițială la dermatolog, singurul în măsura de a stabili un diagnostic corect și un plan de tratament personalizat.”

Toate femeile care doresc să cumpere o astfel de cremă trebuie să înțeleagă că nu există un tratament universal pentru toate problemele și toate tipurile de ten. Fiecare femeie are o situație unică și are nevoie de îndrumare de specialitate cu produse bio cu acte în regulă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top