Connect with us
Ziua din saptamana in care ai venit pe lume are un mare impact asupra personalitatii tale. Iata ce trebuie sa stii daca te-ai nascut marti!

Stil

Te-ai nascut intr-o zi de marti? Iata ce inseamna asta!

Ziua din saptamana in care ai venit pe lume are un mare impact asupra personalitatii tale. Iata ce trebuie sa stii daca te-ai nascut marti!

Desi se spune ca in ziua de marti sunt trei ceasuri rele si ca cei nascuti in aceasta zi sunt persoane agresive, acest lucru nu este nici pe departe adevarat.

Ziua de marti este guvernata de Marte, zeul razboiului in mitologia romana. Acest lucru nu inseamna ca sunt persoane violente sau rele. De fapt, ei sunt in „razboi” cu problemele vietii si obstacolele pe care le au de depasit. Sunt firi care nu cedeaza si nu renunta indiferent de cat de grele ar fi problemele care le ies in cale.

Cei nascuti in ziua de marti au spirit de lider. Destepti, plini de intuitie si curajosi, ei nu se lasa intimidati cu una cu doua si iau initiativa cand nimeni din jur nu pare dornic sa o faca. Singurul lor mic defect este acela ca nu prea au rabdare. Chiar daca din aceasta cauza tind sa faca greseli, in sinea lor sunt oameni buni.

Citeste si:Ce spune ziua in care te-ai nascut despre personalitatea ta

Citeste si:La ce vârstă vei fi cea mai bogată, în funcție de ziua săptămânii în care te-ai născut

Nu suporta plictiseala, le place sa calatoreasca si detesca monotonia. Se vor dezvolta mult mai bine in medii externe, in locuri noi, decat in spatii familiare.

Iubesc pasional, dar sunt greu de pastrat in relatii de lunga durata, tocmai din cauza ca au o problema cu familiaritatea.

Impulsivitatea este, probabil, cel mai mare defect al lor, iar cateodata devin agresivi si se pot manifesta exagerat cu cei apropiati. Acest lucru se intampla atunci cand nativii zilei de marti se considera raniti, nedreptatiti sau atacati.

Barbatul nascut intr-o zi de marti este un cuceritor si incearca permanentsa castige simpatia femeilor. Da dovada de entuziasm si un simt al umorului deosebit. Stie ce sa spuna in orice moment si iubeste distractia.

Femeia nascuta marti este seducatoare, independenta si inteligenta. Iubeste patimas, dar se teme de monotonie intr-o relatie. Daca vrei sa o cuceresti, trebuie sa fii capabil sa te adaptezi schimbarilor ei dese.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top