Connect with us

Stil

Tendințele sezonului de primăvară-vară 2018

Pregătește-te din timp pentru sezonul de primăvară pentru a arăta impecabilă, în tendințele modei. Trendurile în modă sunt prezentate într-o mare varietate. Din acestea fiecare femeie poate să-și aleagă corect culorile, stilul vestimentar, pentru a arăta cât mai elegantă și atrăgătoare. Un lucru e clar în acest an când vine vorba de modă: Se merge pe simplitate și pe țesături naturale. Personalitatea și încrederea în sine reprezintă chintesența oricărei imagini.

Culorile sunt minunate, au capacitatea de a trăda tendințele modei dar și personalitatea celei care le poartă. Nuanțele vibrante oferă strălucire și de aceea sunt adorate de femei. Poți alege galbenul dacă este una dintre culorile tale preferate. În anul 2018 galbenul aprins te va ajuta să ieși în evidență, iar în plus să fii și în trend pentru că această culoare este una dintre ,,vedeteleˮ anului 2018, a fost aleasă de specialiștii de la Institutul Pantone în defavoarea altor culori.

Galbenul strălucitor și îndrăzneț îți va oferi un look proaspăt, ca de primăvară. Galbenul este culoarea cea mai potrivită pentru ținuta ta din sezonul cald, te va ajuta cu siguranță să fii minunată, te va scoate din anonimat și din mulțime oriunde ai fi pe stradă. Și violetul poate dezvălui latura ta tinerească și îndrăzneață, mai ales că o astfel de culoare îți va accentua frumusețea și senzualitatea, și îți va satisface și dorința de afirmare. Purple sau ultra violet reprezintă culoarea anului 2018. Violetul simbolizează liniștea, cumpătarea, demnitatea, bucuria și puterea creației.

Materialele sezonului de primăvară-vară sunt cele naturale, de foarte bună calitate. Se poartă bumbacul, mătasea naturală, dantela. Indiferent că este vorba despre jachete, fuste, rochii, sau alte articole vestimentare, toate trebuie să fie lucrate atent, accentul se pune pe calitate și perfecțiunea detaliilor. Materialele sunt mai ușoare, fine, subțiri, rochiile pentru anul 2018 sunt într-un stil diafan, ce are la bază lenjeria și dantela.

Genți 2018 sunt foarte interesante, designerii au pus accentul pe universalitate. Se poartă gențile din materiale transparente de tip shopper în care se văd obiectele în interior (telefon, portofel, chei), gențile mici în care încap doar câteva lucruri mici (smartphone, ruj, chei), borsetele, gențile minodiere, gențile din materiale textile, gențile din materiale naturale cum sunt acelea din rafie, gențile tip sac, sportive, gențile cu forme rotunjite cu tot felul de accesorii interesante (încuietori, lanțuri, inele), gențile cu imagini pin-up sau cu personaje din benzi desenate, gențile cu un accesoriu de acoperire care se aseamănă cu o pelerină sau cu o manta de ploaie, gențile cu texturi interesante ce imită pielea de reptile, gențile cu inele, dreptunghiulare, pătrate, cu imprimeuri cu motive geometrice și accesorii decorative (nituri, inele, capse, fermoare).

Alege modelul potrivit pentru tine pentru a-ți completa vestimentația, astfel de genți se potrivesc la foarte multe ținute casual. Stilul este creat și de accesorii, de aceea nu ezita să vezi cele mai frumoase modele de genți damă de la myown.ro care se pot achiziționa pe Internet. Pe site-ul magazinului online poți vedea noi modele de genți casual, office, poșete de damă și rucsacuri ce sunt în tendințele modei în 2018, dar și modele interesante de anul trecut care au rămas în trend și acum.

Încălțămintea este impresionantă în acest an. Sunt în trend cizmele, bocancii și pantofii de lux, din piele de reptilă, pantofii cu toc mic și vârf ascuțit care sunt foarte comozi, pantofi cu toc înalt în formă de clepsidră, pantofii cu efect metalic, sandalele elegante și cizmele cu decorațiuni florale, pantofii de balet și pantofii din satin.

Jeansul este în prim plan în tendințele modei din acest an și impresionează prin broderiile aplicate, variația lungimilor dar și prin combinațiile cu alte materiale mai fine. Pentru primăvară sunt recomandate și cizmele din denim în stilul celor cowboy. Dacă vrei să fii la modă poartă rochii, jachete, salopete din denim, această îmbrăcăminte este populară în acest sezon și nu doar blugii ce nu lipsesc din niciun sezon.

La pantofii de primăvară designerii recomandă ciorapii strălucitori, șosetele din dantelă sau ciorapii cu imprimeuri interesante, asortați cu îmbrăcămintea. La rochiile mini vin perfect cizmele lungi, simple, clasice, cu accesorii metalice, curele și catarame, dar și bocancii. De asemenea, un trend în acest an este definit prin încălțămintea strălucitoare (pantofi, cizme, bocanci), cu sclipici, catarame, franjuri, paiete și pietre semiprețioase.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top