Tort cu ciocolată este cu siguranță o idee bună pentru masa de Crăciun. Pentru gospodinele care sunt în pană de idei sau vor să pregătească un nou desert pentru musafirii de Crăciun, mai jos vă prezentă o rețetă simplă, ieftină și bună.
Pentru a prepara tort cu ciocolată trebuie să știți de la început care sunt ingredientele de care aveți nevoie pentru blat, umplutură și decor.
Pasul 1: Ciocolata se topeste într-o cratiță.
Pasul 2: Se amestecă untul cu zahărul pudră, după care se adaugă ciocolata topită și gălbenușurile de ou.
Pasul 3: Albușurile se bat spumă și se pune zahărul. Apoi se pun in compozitia cu ciocolata. Se pune faina cernuta cu praf copt si se amesteca usor.
Pasul 4: Compoziția se pune într-o tavă unsă cu ulei și se pune la cuptor timp de 45 de minute.
Pasul 5: După ce blatul a crescut, se taie în 3 părți pe orizontală.
Pasul 6: Toate cele trei blaturi se ung și se însiropează cu gem și se pun unul peste altul.
Pentru decorarea tortului: se topește ciocolata pe baie de aburi, se adaugă margarina, patru linguri de frișcă lichidă și se lasă pe aburi până când totul este omogenizat.
Rețetă prăjitura Albă ca Zăpada pentru Crăciun
Toată această compoziție se toarnă peste tort și se lasa apoi sa se raceasca la frigider.
Acest articol a fost actualizat la: 2017-12-24T02:37:26+02:00 2:37
Acest site foloseste cookies.
Read More