Categorii Stil

Traditii, obiceiuri si superstitii de REVELION

Superstitii si traditii de Anul Nou (Revelion). Noaptea de Revelion este plina de traditii, obiceiuri, dar si surperstitii.

Se spune ca pentru a avea noroc tot anul, trebuie sa porti in noaptea de Revelion un obiect vestimentar de culoare rosie, iar pentru a avea bani tot anul este musai ca Anul Nou sa te prinda in buzunare cu o suma de bani importanta,

In noaptea de revelion trebuie sa fie galagie pentru a alunga din jurul nostru spiritele rele, iar cei mai inversunati sustinatori ai acestei traditii au un buzunare chiar si un catel de usturoi, care tine departe orice spirit malefic.

Se spune ca nu este bine sa mananci carne de pasare pentru ca vei racai tot anul precum acestea si nu vei reusi sa aduni mare avere in anul ce urmeaza. Se recomanda cu strasnicie sa consumi carne de peste pentru a trece cu bine de noul an, cum trece cu bine pestele de valuri.

Vrei sa ai bani tot anul viitor? Atunci este strict interzis sa cheltui bani in ultima sau prima zi din an, nici macar bani cu imprumut sa nu dai, cumpara tot ce ai nevoie inaintea datei de 31 decembrie si pana pe 2 ianuarie abtine-te sa mai folosesti portofelul sau cardul. Iar ca anul viitor sa fie plin de noroc nu este bine sa arunci gunoiul in aceste doua zile.

Sa nu te prinda Anul Nou cu rufe intinse la uscat, daca ai spalat in ultima zi din an, baga rapid rufele la uscat in casa! e

Poarta ceva nou in noaptea de Revelion si Anul Nou iti va aduce multa prosperitate.

Daca pleci de acasa, nu uita ca este bine ca prima persoana ce intra in casa fie un barbat, femeile aduc ghinion. Asigura-te ca este brunet cel care iti trece pragul, blonzii si roscatii aduc ghinion.

Esti indragostit? Nu uita sa-ti saruti iubita sau iubitul sub vasc, pentru ca relatia voastra sa mearga bine tot anul.

Este bine ca in noaptea dintre ani, exact la ora 00.00, sa iti pui o dorinta deloc materiala si ai sa vezi ca pana la finalul noului an aceasta se va implini.

Share
Scris de
Adrian Vrauko

Acest site foloseste cookies.

Read More