Connect with us
smartphone-20081015

Stil

Uite care este cel mai NEPOTRIVIT loc pentru smartphone. Cu totii facem asta

Majoritatea dintre noi avem in posesie cate un smartphone. Devenind atat de indispensabil in era internetului, telefonul inteligent a ajus o extensie a omului modern.

De cele mai multe ori suntem tentati sa credem ca stim totul despre un smartphone si asta pentru ca il utilizam zilnic. Din pacate pentru sanatatea noastra, multi dintre noi nu cunoastem anumite detalii care ne-ar putea dauna.

CITESTE SI: TOP 5 APLICATII DE TELEFON UTILE PENTRU MAME OCUPATE

Smartphone-ul iti poate provoca boli precum leucemia, dereglarile hormonale, cancerul cerebral sau degenerarea progresiva a sistemului nervos central.

Un nou studiu in domeniu a demonstrat faptul ca buzunarul este cel mai nepotrivit loc in care sa iti tii smartphone-ul.  Pe langa sistemului nervos central, la fel de puternic afectate sunt aparatul reproducator si sistemul endocrin.

Important este sa nu tinem smartphone-ul aproape de corp, atunci cand nu il folosim este indicat sa il lasam in geanta, pe masa sau undeva mai departe de noi. In timpul somnului este important ca telefonul mobil sa nu stea langa capul nostru.

CITESTE SI: CREZI CA ITI INCARCI CORECT TELEFONUL? IATA GRESEALA PE CARE O FACEM CU TOTII

Alarmant este faptul ca nu e deloc facil sa depistezi pericolele uzului prelungit al telefonului mobil. Este mai bine sa previi decat sa tratezi, asa ca paza buna trece primejdia rea, ne sfatuiesc specialistii.

Sursa foto: wired.com

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top