Connect with us
dentara

Stil

Uite câte lucruri poţi face cu aţa dentară

Uite câte lucruri poţi face cu aţa dentară.

1. Agaţă obiecte de perete. Sigur nu te-ai gândit că poţi folosi aţa dentară pentru a fixa pe perete un tablou preferat, ori o poză de familie. Spre deosebire de sfoară, aţa dentară nu va freca peretele, iar vopseaua va rămâne intactă.

2. Este bună la cusut. Poţi înlocui foarte uşor aţa obişnuită cu cea dentară pentru a coase un nasture la cămasă sau la un sacou, asta dacă îmbrăcămintea este de culoare deschisă. Mult mai rezistentă decât firul cu care prindeai înainte butonii la o bluză, aţa dentară te va ţine mai mult timp, iar tu vei scăpa de stresul de a nu rămâne dezbrăcată în faţa celor din jur.

3. Dezlipeşte produsele de patiserie. De exemplu, aţa dentară este ideală pentru a desface fursecurile de pe tavă, fără a mai folosi cuţitul.

4. Taie alimente. Atunci când nu ai un cuţit prin preajmă, apelează cu încredere la aţa dentară pentru a tăia pâinea, ori diferite prăjituri.

5. Poţi curăţa ustensilele. Ştii foarte bine cât de greu se curăţă anumite obiecte din bucătărie, mai ales cele la care nu poţi ajunge cu mâna liberă. Ei bine, aţa destinată îngrijirii dinţilor te va scăpa şi de această problemă.

6. Ţine bagajele legate. Te-ai gândit că poţi lega fermoarele genţilor de voiaj cu aţă dentară? Astfel, nu va trebui să stai cu ochii mereu pe ele, căci vor fi asigurate.

Continue Reading

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top