Connect with us
Uleiul de salvie este un remediu naturist ideal pentru a trata simptomele neplăcute ale menstruației.

Stil

Toate femeile trecute de 40 de ani ar trebui să folosescă asta! E miraculos!

După ce trec de vârsta de 40 de ani, în corpul femeilor încep să se petreacă mai multe schimbări. Acestea sunt strâns legate de menopauză.

Menopauza vine cu schimbări emoționale, fizice și de ordin psihologic, iar aceste lucruri pot da bătăi de cap. Există, însă, un remediu naturist care vine în sprijinul femeilor care se confruntă cu astfel de probleme.

Este vorba despre uleiul de salvie, un remediu folosit de ani buni, care are proprietăți miraculoase.

Uleiul de salvie este bun pentru tratarea infecțiilor, datorită proprietăților sale antiseptice și antimicrobiene. Totodată, echilibrează hormonii prin conținutul său de estrogenși îmbunătățește circulația sangvinp.

Uleiul de salvie susține sănătatea uterului și scade riscul de cancer uterin și ovarian. De asemenea, acesta accelerează metabolismul și ajuta la transportul oxigenului către mușchi și organele importante. Relaxeaza creierul si arterele.

Salvia este și un bun tratament pentru crampe, balonare, indigestie și disconfort abdominal. Totodată, dacă amesteci sașe picături de ulei de salvie cu două de ulei de portocale și îți masezi tâmplele, poți scăpa de stres și anxietate.

Citește și: Remediul Babei Vanga pentru diabet și boli de rinichi

Citește și: Cum a scăpat Monica Tatoiu de cancer. Remediul naturist folosit de ea

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top