Connect with us

Știri

A cheltuit peste 50000 de dolari să arate ca un extraterestru! Cum arăta înainte

Pentru că vrea să arate cât mai mult ca un extraterestru, un tânâr a decis să își trasforme corpul într-un mod ciudat. Iar ce vrea să își facă în continuare este considerat de-a dreptul șocant de către mulți oameni.

Vinny Ohh a cheltuit până acum zeci de mii de dolari pe operațiile estetice. Și nu pentru operații pe care oamenii obișnuiți le fac.

Până acum a recurs la mai multe injecţii cu botox în buze, pentru un aspect mai „cărnos”, iar rezultatul este vizibil. De asemenea, și-a dorit și o rinoplastie, însă nu s-a dat în lături nici de la intervenţii mai spectaculoase. Vinny și-a injectat pleoapele cu botox și și-a remodelat pomeții.

Tânărul lucrează ca make-up artist și ca model și face tot posibilul să iasă în evidență pe rețelele de socializare.

Citește și: Și-a făcut o poză, dar când s-a uitat cu atenție la ea, a început să urle! Ce era în spatele ei!

„Vreau să mă transform într-un extraterestru. Şi încă unul hibrid, nici mascul, nici femelă”, spune tânărul.


Mai mult decât atât, Vinny Ohh este dispus să-şi înlăture chirurgical şi organele genitale. De asemenea, a vorbit cu mai mulți pentru a scăpa de buric.

Vinny


Citește și: O botoșăneancă a făcut amor până i-a venit rău și a ajuns la spital. Medicii au băgat-o de urgență în operație, dar la scurt timp s-au răzgândit. Cum s-a terminat totul

„Nu văd niciun motiv pentru care să le păstrez, nu vreau să mai am nimic jos!”, a mărturisit acesta apropiaţilor.

Vinny, înainte și după operații


Nu este primul bărbat care vrea să apeleze la această operație. Și fiul lui Will Smith și-a dorit mult timp să renunțe la organele genitale.

„Visez să fiu lipsit de gen și asexuat de la vârsta de 17 ani. Am fost la doctori și m-am interesat în ce măsură pot obține acest lucru. Nu am prea avut noroc. Oamenii nu înteleg că nu îmi doresc să devin femeie. Nu vreau organe genitale feminine, nu vreau nimic”, a mai spus tânărul de 22 de ani.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top