Connect with us
A cunoscut un bărbat pe un site de matrimoniale și a ajuns la închisoare! Ce i-a făcut timp de câteva luni „Sunt 65000...”

Știri

A cunoscut un bărbat pe un site de matrimoniale și a ajuns la închisoare! Ce i-a făcut timp de câteva luni „Sunt 65000…”

O tânără care a cunoscut un bărbat pe un site matrimonial a ajuns la închisoare. Femeia în vârstă de 31 de ani a fost arestată după ce i-a trimis bărbatului nu mai puțin de 65000 de mesaje în decurs de câteva luni.

Originară din Statele Unite ale Americii, Jaqueline Ades a intrat pe o rețea de socializare, unde i-a atras atenția un bărbat. A început să îi trimită mesaje, iar în decurs de câteva luni a ajuns să îi scrie 65000 de mesaje.

Citește și: Ce a pățit Alexandra Kefren, după ce și-a vândut virginitatea online

Pentru că a văzut că acesta nu este interesat de ea, Jaqueline a început să îl amenințe, să îi spună că îl iubește și că vrea să se căsătorească cu el. Dacă nimic nu a mers, aceasta a început să îi scrie că ar vrea să se scalde în sângele lui.

Citește și: După ce soțul ei a murit, a luat o decizie bizară: S-a culcat cu 80 de bărbați însurați. Ce au făcut soțiile acestora

Am simțit că mi-am întâlnit sufletul pereche și am crezut că vom face ceea ce face toată lumea și ne vom căsători”, a mărturisit femeia în fața polițiștilor care au reținut-o.

Cei doi s-au întâlnit pe un site matrimonial. În fața anchetatorilor, Ades a mărturisit că i-a trimis atât de multe mesaje pentru că îl „iubea„ și i-a oferit „totul”.

Femeia s-a dat drept soția presupusului iubit

Însă bărbatul nu a fost deloc de această părere și a reclamat-o la poliție. Iar anchetatorii au avut o mare surpriză atunci când au găsit-o pe femeie în casa presupusului iubit. Intrase prin efracție, iar polițiștii au găsit un cuțit de măcelărie în mașina ei.

Victima a fost din nou nevoită să apeleze la poliție când Ades a mers la locul lui de muncă în timp ce el nu era acolo. Pentru a putea intra în incintă, a declarat că este soția lui. Ea a fost escortată din incintă, iar pe 15 mai urmează să ajungă din nou în fața judecătorului.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top