Connect with us
A dispărut de acasă și s-a întors după trei ani! Ce detaliu bizar au observat părinții

Știri

A dispărut de acasă și s-a întors după trei ani! Ce detaliu bizar au observat părinții

Atunci când un adolescent a dispărut de acasă, familia a fost devastată de această veste și a făcut tot posibilul ca să îl regăsească. Abia după trei ani s-a întâmplat minunea, când băiatul s-a întors acasă, complet schimbat.

Se întâmpla în anul 1994 atunci când Nicholas Barclay, un tânăr din San Antonio, Texas, a dispărut de acasă. Puștiul provenea dintr-o familie care avea probleme. Potrivit apropiaților familiei, Nicholas se certa adesea cu părinții lui și lucrurie nu erau prea roz.

Nici la școală nu era o situație mai bună, căci Nicholas era agresiv cu colegii și cu profesorii. Însă atunci când a dispărut, toată lumea a fost extrem de îngrijorată.

Puștiul avea multe probleme și urma să ajungă în fața judecătorului pentru a da socoteală pentru comportamentul lui. Cu o noapte înainte de a dispărea, a ieșit să joace baschet cu niște prieteni. După meci, toți băieții s-au întors acasă, în afară de Nicholas.

Familia a crezut că Nicholas a fugit pentru a nu apărea în fața Curții, dar adevărul era altul.

La trei ani distanță, Nicholas a fost găsit tocmai în Spania, la mii de kilometri distanță. Familia a fost în culmea fericirii să îl revadă, însă totul s-a transformat într-un coșmar.

Era un adevărat miracol. Nicholas fusese găsit într-un mic oraș din Spania. Nicholas a fost pus într-un avion și trimis înapoi acasă.

Poliția și familia au început să îl întrebe ce s-a întâmplat în acest timp. Nicholas le-a zis că a fost răpit, dus într-un avion și mutat în Europa, unde a fost vândut într-o rețea de traficanți de copii. A dezvăluit că poliția l-a găsit imediat după ce a reușit să fugă.

Mama lui a observat că are culoarea ochilor și a părului diferită. Adolescentul le-a zis că răpitorii i-au vopsit părul și i-au schimbat medical culoarea ochilor pentru a-i ascunde identitatea.

Ceva nu se lega, iar un detectiv a început să investigheze cazul. Așa a aflat că noul Nicholas are urechile complet diferite de copilul dispărut în urmă cu trei ani. Ei bine, urechile sunt unice, la fel ca și amprentele și nu erau deloc asemănătoare.

Detectivii le-au dat părinților vestea îngrozitoare

Și atunci, cine era cel care se dădea drept Nicholas? Poliția a aflat că era un tânăr de 23 de ani din Franța, care era cunoscut drept „Caneleonul”. Frederic Bourdin se dădea drept Nicholas.

Detectivul i-a anunțat că nu este Nicholas, Bourdin a recunoscut că s-a prefăcut a fi Nicholas. Deși a fost arestat, nimeni nu știe nici acum ce s-a întâmplat cu adolescentul dispărut. Cazul a fost mediatizat în toată lumea, în speranța că adolescentul va fi recunoscut de cineva.

CITEȘTE ȘI: Și-a dus fetița la spital, după ce i-a zis că o doare capul. Ce avea micuța, medicii sunt fără cuvinte
După ce soțul ei a murit, a luat o decizie bizară: S-a culcat cu 80 de bărbați însurați. Ce au făcut soțiile acestora
Se trezea mereu obosită și nu își dădea seama exact de ce! A montat o cameră deasupra patului – Atunci a înțeles tot

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top