Connect with us
A mers cu familia la Peștera Polovragi și făcut mai multe poze. Când a ajuns acasă, a avut parte de un coșmar. Ce apare în imagini

Știri

A mers cu familia la Peștera Polovragi și făcut mai multe poze. Când a ajuns acasă, a avut parte de un coșmar. Ce apare în imagini

Un bărbat din Piatra Neamț care s-a dus cu familia în Peștera Polovragi din Munții Căpățâna, a făcut mai multe poze cu telefonul mobil. Când a descărcat fotografiile pe calculator, acesta a avut un șoc. Bărbatul a observat mai multe lucruri neobișnuite în pozele sale.

„Nu-mi venea să cred ce văd. Mi-am chemat soția și fiica în fața monitorului și ne uitam unii la alții rămași aproape fără cuvinte. Apoi am început să analizăm pe rând fiecare poză și ne-am dat seama că ceva neobișnuit s-a petrecut. Mai multe poze nu corespundeau cu ce văzuserăm noi acolo“, a spus Bogdan Panaitescu, potrivit Ziarul Ceahlăul.

Cel mai straniu lucru, a fost atunci când a văzut că părul fiicei sale are culoarea schimbată spre vârfuri, chiar dacă niciodată nu s-a vopsit, la vârsta de 13 ani. Cu doar zece minute înainte de această poză, fata a fost fotografiată și se vede clar că părul său este cât se poate de normal la culoare, neexistând diferențe de nuanță.

Într-o altă poză, de această dată cu soția, se observă o urmă colorată pe centru și umbre nefirești ale pietrelor, ca și cum sursa de lumină era foarte jos și foarte puternică, deși în peșteră lumina nu este deloc de intensitate mare și mai mult, sursele de lumină erau în stânga fotografului. La fel, picioarele femeii au o culoare vineție, în genul celei din părul fiicei.

În altă poză se poate observa o figură cu aspect umanoid, deși bărbatul poate jura că atunci când a făcut poza așa ceva nu exista acolo. Și în una din cele mai concludente fotografii, se poate vedea o stalagmită, care atunci când a fost pozată nu ieșea cu nimic în evidență, dar se observă că are forma Sfintei Fecioare ca și cum s-ar ruga, iar în dreptul mâinilor împreunate se vede un cerc roșu, despre care cei trei spun că nu exista în momentul fotografierii, la fel ca și chipul cu contur negru care apare în stânga pozei.

Peștera Polovragi, numită și „Peștera lui Zamolxis”

Întâmplarea a avut loc în urmă cu trei ani, pe 15 august 2015. Însă întâmplările bizare nu s-au oprit nici acum. Peștera Polovragi mai este numită și Peștera lui Zamolxis și se spune că aici ar crește planta Polovraga, care vindecă orice boală. Alții spun că în acest loc se află ascuns aurul dacilor.

CITEȘTE ȘI: După ce soțul ei a murit, a luat o decizie bizară: S-a culcat cu 80 de bărbați însurați. Ce au făcut soțiile acestora
Semn de belșug sau de dezastru? Ce este acest animal bizar care s-a născut la o fermă!
Mergeau liniștiți pe stradă, dar simțeau că ceva îi urmărea. Camerele au surprins cea mai BIZARĂ apariție!

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top