Connect with us
A mers să filmeze cu drona un castel vechi. Ce lucruri bizare a descoperit când s-a uitat pe imagini

Știri

A mers să filmeze cu drona un castel vechi. Ce lucruri bizare a descoperit când s-a uitat pe imagini

Un bărbat care și-a cumpărat o dronă și a vrut să o testeze a regretat amarnic alegerea făcută. Acesta a avut un șoc atunci când a filmat cu drona împrejurimile unui castel. Ce a putut să vadă.

Thomas Arnold, în vârstă de 41 de ani, era extrem de entuziasmat după ce și-a cumpărat o dronă. A decis să iasă cu ea și să o testeze, iar un castel era cel mai bun loc pentru a face acest lucru.

Castelul Berkeley a fost construit în secolul al XI-lea și este un loc de care pasionații de istorie sunt extrem de atrași.

Arnold a crezut că va surprinde niște imagini impresionante și chiar așa s-a întâmplat.

Ajuns acasă, bărbatul s-a uitat cu atenție peste filmări și a avut un adevărat șoc.

Fără să știe exact ce a descoperit, Arnold a înceut să privească mai cu atenție la imaginile surprinse.

Acesta și-a dat seama că a filmat un cavaler care se afla pe un cal și mergea la galop. Mai mult decât atât, apariția misterioasă l-a speriat pe britanic deoarece părea că acel cavaler nu părea viu.

Având în vedere că este un castel care datează din secolul al XI-lea, nu este de mirare că în interior se petrec lucruri ciudate.

„A fost clar ca lumina zilei! Am verificat drona atunci când am adus-o din nou la sol, dar nu găsesc nicio explicație pentru felul în care a pierdut semnal atât de brusc. Cred că ceea ce-am văzut era în mod clar acolo”, a dezvăluit Thomas Arnold.

Nu este prima dată când britanicul vede fantome

„Când aveam șapte sau opt ani, bunicul m-a văzut cum vorbeam cu o vecină, cu doamna Bramble. Și îmi amintesc acel moment foarte clar și acum, că stăteam pe o bancă și îmi povestea o întâmplare. Când am ajuns acasă, bunica m-a întrebat de ce-am întârziat.

Iar când i-am zis cu cine am stat de vorbă, a înghețat de spaimă. Mi-a spus că doamna Bramble murise cu o noapte înainte”, a povestit Thomas Arnold pentru Daily Mail.

Suferă de o boală genetică rară. Ce țin părinții ascuns sub lacăt, de frica ei

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top