Connect with us
O femeie care a trăit ani de zile cu o umflătură pe picior a avut parte de o surpriză neplăcută în momentul în care a mers la medic.

Știri

A trăit ani de zile cu o umflătură pe picior. Când a mers la medic, s-a întâmplat asta!

O femeie a trăit cu o umflătură pe picior vreme de mai mulți ani. Ea a ignorat anomalia, cu toate că aceasta continua să crească în dimensiuni.

Cheryl Murray avea 15 ani când a descoperit o umflătură pe picior. Nu a luat-o în seamă, cu toate că aceasta a continuat să crească în dimensiune, până când a ajuns de mai mare decât o minge de golf.

Când și-a făcut un prieten, acesta a întrebat-o despre umflătură. Tânăra a mințit spunând că este vorba de o ruptură mai veche de ligamente.

„Prietenul meu m-a întrebat ce e în neregulă cu piciorul meu. I-am spus că este o ruptură de ligamente, dar și-a dat seama că nu era adevărat”, a explicat tânăra.

În cele din urmă, ea a decis să meargă la medic. Ce a aflat după câteva teste a șocat-o: „Nu m-am gândit că poate fi ceva atît de serios. Am fost atât de șocată încât nu am mai putut vorbi”, a mai explicat ea într-un interviu acordat presei britanice.

Se pare că Cheryl suferea de sarcoma, o formă rară de cancer. Din nefericire pentru ea, boala era destul de avansată, așa că medicii au fost nevoiți să îi amputeze piciorul, de sub genunchi.

Citește și: O femeie care cântărește 250 de kg a mers la spital să nască. Medicii au rămas șocați când au scos copilul

Citește și: O prezentatoare și-a desfăcut nasturii la cămașă în direct. Ce a urmat i-a șocat și pe șefi

Tânăra a fost devastată după operație, dar prietenul ei i-a rămas alături. El chiar a cerut-o de soție înainte de intervenția chirurgicală, pentru a-i demonstra că o iubește orice ar fi.

Cheryl (27 de ani) a părăsit spitalul într-un scaun cu rotile. Ea s-a apucat de fizioterapie, iar acum are o proteză specială în locul piciorului.

Citește și: A montat o cameră video în casă. Când a văzut ce îi făcea bona copilului ei a rămas șocată

Ea regretă că nu a fost mai devreme la medic, dar îi este recunoscătoare soțului său pentru că i-a salvat viața.

FOTO

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top