Connect with us

Știri

„Băieții solari” – Copii normali ziua, stane de piatră după lăsarea întunericului

În timpul zilei sunt doi copii absolut normali, însă după lăsarea întunericului, acești doi băieți sunt complet paralizați. Pentru această familie din Pakistan, fie care seară începe ca un coșmar.

Shoaib Ahmed, în vârsta de 14 ani, și fratele său Abdul Rasheed, de 10 ani, își trăiesc viața în timpul zilei ca niște copii obișnuiți: ies afară, se duc la școală, se joacă. Însă când vine noaptea, cei doi frați nu pot nici să se miște, nici să vorbească. Devin adevărate stane de piatră.

Citește și:„Îngropați-mă în sicriul mamei mele” – Ultima dorință a unui băiețel bolnav de leucemie

Medicii nu au găsit nici o explicație pentru starea băieților

Frații au fost denumiți „băieții solari” și au fost atent supravegheați de medici, însă aceștia nu au reușit să găsească nici o explicație asupra bolii lor, deși i-au fost supus la mai mult de 300 de teste.

Tatăl băieților a declarat că el consideră că aceștia își iau energia de la soare. Cercetătorii nu cred în acest răspuns deoarece băieții au fost se pot mișca în timpul zilei, chiar dacă se aflau într-o cameră întunecată.

Citește și: Un băiețel de cinci ani și-a găsit mama inconștientă sub duș. Ce a făcut mai departe este incredibil!

O ipoteză luată în considerare de specialiști sugerează că motivul acestei afecțiuni ar putea fi unul genetic. Mama și tatăl copiilor sunt veri primari, practică des întâlnită în regiunea din Pakistan în care aceștia locuiesc. Doctorii nu au putut încă stabili care sunt genele ce ar putea provoca un efect atât de izolat. Copiii au mai avut trei frați care un murit în primii ani din viață, însă sora lor este perfect sănătoasă.

Cea mai starnie parte a bolii este că băieții par perfect sănătoși în timpul zilei. Unul dintre ei își dorește să devină profesor iar celălalt imam.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top