Connect with us
Un copil cu patru picioare și două organe genitale s-a născut în India. Mama lui și bebelușul au fost transferați pentru investigații.

Știri

Caz șocant: Copil cu patru picioare și două organe genitale

Caz șocant în India. Un copil s-a născut cu patru picioare și două organe genitale. O femeie pe nume Lalitamma Chennabasava a născut sâmbătă noaptea un băiețel, iar medicii i-au spus că a fost o naștere normală. Numai că bebelușul s-a născut cu malformații.

Copil născut cu patru picioare și două organe genitale

Mama lui, Lalitamma, în vârstă de 23 de ani, a spus că fiul ei este „darul lui Dumnezeu pentru noi”.

După ce a primit consiliere, femeia împreună cu fiul ei au mers la un specialist în Ballari, în statul Karnataka. Femeia a declarat că este pregătită să lupte să-și facă fiul bine. Ea a spus: „Primul meu fiu, născut în urmă cu trei ani, este sănătos. Suntem săraci și nu ne permitem un tratament costisitor.”

Dr. Virupaksha, care a asistat la naștere, a declarat pentru „Times” din India: Am recomandat familia Vijayanagara Institutului de Stiinte Medicale (VIMS). Am vorbit cu chirurgii de acolo duminică si mi-au spus că bebelușul era ținut sub observație. Sper ca băiețelul să devină un om normal”.

Lalitamma, mama bebelușului, a adăugat: „Medicii și membrii familiei mele m-au sfătuit să vin cu copilul la VIMS pentru tratament avansat. Acum, eu am speranța ca va avea o viață normală”.

Dr. Divakarși Gaddi, la VIMS, a declarat: „O echipa de chirurgi investighează starea copilului. Este un caz foarte dificil pentru noi.”

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top