Connect with us
Cel mai bine plătită prostituată din SUA: „Când văd terminaţia «escu» la finalul unui nume, ştiu că e român şi că voi avea parte de...”

Știri

Cel mai bine plătită prostituată din SUA: „Când văd terminaţia «escu» la finalul unui nume, ştiu că e român şi că voi avea parte de…”

Alice Little este o tânără în vârstă de 27 de ani originară din Dublin care locuiește în America. Femeia este cea mai bine plătită prostituată de lux din America, iar prin pat i-au trecut și bărbați din România.

În numai doi ani și jumătate, Alice s-a îmbogățit cu peste un milion de dolari și duce o viață de lux datorită meseriei sale.

Pe lângă faptul că își oferă serviciile bărbaților generoși, aceasta se consideră psiholog, consilier și expertă în sex.

„Toţi oamenii care mă cunosc şi care descoperă că am facultate şi că nu am niciunul dintre stereotipurile profesiei mele mă întreabă acelaşi lucru. De ce am ales să devin lucrătoare sexuală?

Prima mea relaţie a fost cu o altă femeie. La scurt timp după aceea, am realizat că e foarte uşor pentru mine să dezvolt sentimente pentru mai multe persoane în acelaşi timp. După mai mult timp, am învăţat puţin mai mult despre paradigmele relaţiilor.

Totul a culminat cu lectura unei lucrări intitulate «Sex at Dawn», scrisă de Christopher Ryan, o carte ce analizează originile preistorice ale sexualităţii umane şi relaţiilor. Şi după această lectură am realizat că, dintr-o perspectivă neurobiologică, biologia evoluţionară dictează că oamenii nu sunt monogami.

Atunci am realizat că sunt în mod natural o persoană poliamoroasă şi că nu trebuie să îmi fie ruşine că sunt capabilă să iubesc mai multe persoane în acelaşi timp”, a declarat Alice Little pentru adevarul.ro.

Alice Little susține că a avut clienți și din România

Prostituata de lux a dezvăluit că românii sunt cei mai buni la pat. Alice Little susține că se bucură atunci când vede terminația „escu” la finalul unui nume. Își dă seama imediat că este vorba de un român.

„Am avut clienţi din România şi pot spune că sunt printre cei mai buni la pat! Ori de câte ori văd terminaţia ”escu” la finalul unui nume, ştiu că e român şi voi avea parte de o partidă de sex sălbatic!”, a mai spus Alice pentru sursa citată. Mai mult, escorta are o veste bună pentru toți bărbații.

„Absolut deloc nu contează mărimea. Este unul dintre cele mai nefericite mituri sexuale contemporane”, a mai spus ea.

CITEȘTE ȘI: O avocată a renunțat la meserie pentru a deveni prostituată. Cât câștigă acum

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top