Connect with us

Știri

Cel mai scund bărbat din lume – La 21 de ani măsoară 58 de centimetri

Manpreet Singh, un bărbat de 21 de ani din India, măsoară doar 58 de centimetri și cântărește 7,5 kilograme. Deși medicii nu au putut stabili care este afecțiunea care l-a oprit din creștere la doar șase luni, localnicii îl consideră reîncarnarea unui zeu hindus.

Manpreet s-a născut perfect sănătos, însă părinții lui spun că s-a oprit brusc din creștere după ce a împlinit șase luni. Din păcate, doctorii nu l-au examinat la timp și familia sa nu și-a permis niciodată să îi acorde îngrijirile medicale necesare.

Citește și: Povestea dramatică a bărbatului cu o tumoare de 15 kilograme pe față

Bărbatul nu poate să meargă sau să vorbească

Băiatul nu a mai putut merge de la vârsta de trei ani și nici nu a vorbit vreodată. El este îngrijit de sora sa de 19 ani, care are o înălțime normală, scrie Daily Mail.

„Nu avem bani pentru a plăti pentru tratamentul lui. Am vorbit cu mai mulți doctori de când s-a născut, iar doctorii ne-au spus că suferă de o afecțiune a tiroidei care poate fi tratată. I-am dat foarte multe medicamente însă nu au făcut nici o diferență.

Rudele noastre, dar și oameni complet străini, îl consideră o zeitate. Oricărei persoane pe pe care o binecuvântează, i se împlinesc dorințele. Oamenii nu îl brutalizează pentru că e scund. Noi nu îl compătimim. Cu toții îl divinizăm și oamenii îl iubesc mult. Vin să îl venereze în fiecare zi”, a povestit mama băiatului.

Citește și: Bărbatul „posedat de diavol” care a terorizat un spital

Familia băiatului își dorește ca acesta să devină faimos, pentru a putea face rost de banii necesari pentru un tratament. Un medic local crede că afecțiunea acestuia este cauzată de probleme ale glandei tiroide.

„La mine vin oameni care au febră sau suferă de o răceală, de ei pot să am grijă. El însă este un caz special, nu am mai văzut așa ceva. Știința din ziua de azi s-a dezvoltat foarte mult așa că nimic nu mai este imposibil. Există un tratament pentru problema lui”, a declarat acesta.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top