Connect with us
O femeie a făcut o descoperire șocantă într-un ou, pe care l-a cumpărat de la magazin. După ce l-a fiert, ea a găsit...

Știri

A cumpărat un ou de la magazin, pe care l-a fiert. Când a mușcat din el…

Descoperirea unei perle într-o stridie este posibil, însă un diamant în ou, am putea spune, este ireal. Dar nimic nu este imposibil.

Sally Thompson de Cumbra, U.K., a pregătit ouă fierte pentru micul dejun. Când a gustat dintr-unul a simțit ceva ciudat în gură. La început a crezut că nu a curățat bine oul și că a mai rămas coajă.

„Am luat unul, l-am decojit și când am gustat am simțit ceva tare în gură.“, a spus femeia, în vârstă de 39 de ani. „Am crezut că este coajă sau că mi s-a spart un dinte.”

Însă, sprea marea sa uimire, femeia a descoperit o piatră în ou.

„Nu am putut să-mi dau seama de unde ar fi. Singura variantă era oul.“

Thompson a înțeles descoperirea ca un semn. Ea se căsătorește în curând, iar în weekend va avea loc petrecerea burlăcițelor. „Eu cred în superstiții. Se spune că atunci când găsești o pană trebuie să o ridici și ceva urmează să se întâmple. Nu știu dacă această descoperire este un semn, dar știu că e ceva ireal.”, spune femeia.

Ce era piatra găsită în ou și de unde provenea

Oul cu piatră fusese cumpărat de femeie dintr-un supermarket. Ea a fost îngrijorată de faptul că cineva și-a pierdut de fapt, un diamant. Pentru a se asigura ce fel de piatră era, femeia a mers la un bijutier și așa a aflat că era vorba de un diamant.

Uimită de descoperire, femeia a postat o imagine pe o rețea de socializate. Collette Francis, care a lucrat la o fermă de pui, crede că este posibil ca diamantul să fi fost înghițit de pasăre.

Citește și: Un diamant roz a fost licitat pentru suma de 18.1 milioane de dolari

Daniel Brown, un fermier ou în North Yorkshire, a declarat pentru Daily Mail că, deși este „posibil“ ca puiul să fi înghițit de diamant și a trecut prin pasarea, se pare „puțin probabil.“

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top