Connect with us
De fiecare dată când se băga în pat, cineva o dezvelea imediat. Ce a văzut pe camera de vedere montată în casă:

Știri

De fiecare dată când se băga în pat, cineva o dezvelea imediat. Ce a văzut pe camera de vedere montată în casă

Iris Alamo este o femeie care a trecut mai bine de un an prin niște momente greu de crezut de către mulți. Aceasta este convinsă că în casa ei se află o fantomă.

Femeia originară din Chicago a decis să își instaleze în dormitor o cameră de supraveghere. Iris a început să simtă că lucruri foarte ciudate i se întâmplau în casă și a ajuns să creadă că este victima unei fantome. Iar până la o dovadă palpabilă nu a fost nevoie decât de un singur pas.

Iată ce a postat femeia pe o rețea de socializare despre întâmplarea care i-a schimbat viața pentru totdeauna:

„Mi-a luat aproape un an, însă am reușit să surprind ceea ce bănuiam. Din această cauză, probabil, nu pot dormi noaptea”.

De fiecare dată când se așeza în pat pentru a se odihni, ușa dormitorului se deschidea, apoi cineva îi trăgea cuvertura cu care era învelită.

Citește și: FANTOMA din spital! Ce pățesc cei care o văd! Ai curaj să vezi aceste imagini?

În plus, și întrerupătoarele făceau zgomot și o trezeau în fiecare noapte din somn. Pe lângă toate astea, se mai auzeau și alte zgomote. Însă, până să se ridice pentru a aprinde lumina, totul dispărea ca prin farmec și ea nu avea nicio dovadă.

Citește și: A dispărut de acasă și s-a întors după trei ani! Ce detaliu bizar au observat părinții

Mulți cred că ce a filmat este fals

Îngrozită de ce se întâmplă în fiecare noapte, Iris a căutat răspunsuri, iar camera de supraveghere a ajutat-o să înțeleagă ce se întâmplă în casa ei. În afară de zgomotele din casă, Iris a văzut pe cameră și o lumină albă, care pare că avea o anumită formă. Femeia este convinsă acum că altceva în afară de o fantomă nu ar putea fi.

Mulți dintre cei care au urmărit imaginile au spus că înregistrarea e falsă. Alții, în schimb au spus că e dovada că fantomele există, tu ce crezi?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top