Connect with us
A doua venire a lui Iisus va avea loc în 2022, susține un rabin

Știri

A doua venire a lui Iisus va avea loc în 2022, susține un rabin celebru

A doua venire a lui Iisus Hristos va avea loc în anul 2022. Cel puțin asta susține rabinul israelian Yosef Berger.

În anul 2022 se va forma o nouă stea care va fi vizibilă pe cer, iar acest eveniment anunță sosirea Mesiei. Berger este convins că se va întâmpla acest lucru și se bazează pe ceea ce scrie în Vechiul Testament, scrie Breaking Israel News.

Berger afirmă că în Thora iudaică se vorbește despre ridicarea unei stele deasupra Israelului, moment astronomic care va coincide cu venirea lui Iisus pe Pământ.

Rabinul vorbește și despre informațiile profetice oferite de cartea Zohar, o importantă carte de misticism a evreilor din secolul XVI. Acolo, conform lui Berge, scrie că Mântuitorul va apărea odată cu formarea noii stele, programată pentru anul 2022.

Berger se bucură de aprecierea a peste 3 miliarde de persoane din întreaga lume. Presa israeliană susține că multe din profețiile sale s-au împlinit de-a lungul timpului.

CITEȘTE ȘI: Mormântul lui Iisus, din Ierusalim, a fost dezgropat. Ce au găsit arheologii

Ce scrie în Biblie despre venirea lui Iisus

Matei 24:37-39: „“Cum s-a întâmplat în zilele lui Noe, aidoma se va întâmpla şi la venirea Fiului omului. În adevăr, cum era în zilele dinainte de potop, când mâncau şi beau, se însurau şi se măritau, până în ziua când a intrat Noe în corabie şi n-au ştiut nimic, până când a venit potopul şi i-a luat pe toţi, tot aşa va fi şi la venirea Fiului omului.”

1 Comment

1 Comment

  1. Alina

    2020-03-23T02:05:24+02:00 at 2:05

    Îmi cer scuze dar nu ați calculat bn. Pt. Ca dea ea în 2025 va fi catastrofa aceea cu cipurile, apoi va mai dura o vreme de cel puțin 30 de ani. Asta-i părerea mea

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top