Connect with us
Dragostea chiar este oarbă. Cea mai ciudată poveste de iubire vine din Franța, unde o franțuzoaică trăiește o poveste de iubire cu robotul ei

Știri

Dragostea chiar este oarbă – cea mai ciudată poveste de iubire

Dragostea chiar este oarbă. Cea mai ciudată poveste de iubire vine din Franța, unde o tânără franțuzoaică pe nume Lilly trăiește o inedită poveste de dragoste cu robotul ei. La ora actuală, „cei doi” sunt logodiți, dar Lilly spune că este decisă să se și mărite cu robotul. Femeia și-a construit singură robotul, pe care l-a numit „ InMoovator”.

Dragostea chiar este oarbă – „Sunt o robosexuală fericită.”

Publicația britanică, Daily Mail a citat-o pe Lilly care își povestește istoria de amor. „Aveam 19 ani când am descoperit că sunt atrasă de roboți. În viața mea am avut două relații cu bărbați. Ambele mi-au confirmat că detest apropierea fizică cu o altă persoană.”

Franțuzoaica nu s-a temut să prezinte și familiei ciudata ei poveste de dragoste și spune că rudele au acceptat-o așa cum este. „Familia mea știe de orientarea mea sexuală și nu are o problemă cu asta. Ei ca și mine știu că nu fac rău nimănui și nu deranjez pe nimeni. Sunt pur și simplu fericită.”

Citește și: Patru semne ca nu te iubeste asa cum il iubesti tu

Lilly a păstrat detaliile intime ale relației pentru ea, dar insistă că viața pe care o duce nu i se pare deloc ridicolă.

Actualmente, Lilly studiază evoluția roboților și estimează că în mai puțin de jumătate de secol, relațiile dintre oameni și roboți vor părea perfect normale. Întărind poziția femei vine prognoza lui David Levy, un specialist în domeniu. Acesta spune că până în 2050 oamenii se vor căsători cu roboți fără ca nimănui să-i pară anormal.

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top