Connect with us
EXCLUSIV. Ghicitoarele și clarvăzătoarele de pe Facebook sunt reale? Un reporter Huff.ro a intrat în legătura cu ele

Știri

EXCLUSIV. Ghicitoarele și clarvăzătoarele de pe Facebook sunt reale? Un reporter Huff.ro a intrat în legătura cu ele

Ghicitoarele și clarvăzătoarele au existat de când este lumea. Dacă până acum eram obișnuiți ca reclama acestora să fie făcuta prin gura lumii, care a fost și testat serviciile acestora, acum Facebook este inundat de live-uri cu ghicitoare și clarvăzătoare.

Am decis să încercăm și noi serviciile doamnelor care se recomandă singure care mai de care mai bune în meseria lor. Un reporter huff.ro, a luat legătura cu 3 dintre cele mai celebre ghicitoare de pe Facebook și a testat serviciile oferite de acestea.

Ghicitoarele de pe Facebook, episodul 1

Am luat legătura telefonic cu Aurelia, o doamnă de 60 de ani care se recomandă a fi clarvăzătoare și ghicitoare. Aceasta, contra unui onorariu de 200 de lei pentru prima sedință, s-a oferit să-i citească viitorul reporterului huff.ro. Imediat după ce sesiunea a început, au apărut primele probleme, negre ca tăciunea și urâte ca dracu.

Desigur, că a intervenit nevoia rituarilor. Reporterul urma să-i fie făcută o descântare pentru a scapa de farmecele unui bărbat care l-a blestemat acum 5 ani, conform celor spuse de Aurelia.

Prima sedință a durat cam 20 de minute, timp în care ghicitoarea încerca sa afle cat mai multe despre colegul nostru, pentru a știi, desigur, care-i sunt punctele sensibile.

Cu deosebit de mare talent, atingea în cele 20 de minute anumite zone care-l făceau pe coleg să cada în „plasă”. La un momentdat ghicitoarea, chiar a început să spună câteva chestii care erau de puțini știute, lucru care l-a făcut pe colegul nostru să vrea să-și ducă și mai tare reportajul la capăt.

Pentru ca blestemele erau puternice, desigur, că era nevoie de o nouă sumă de bani pentru ca la miez de noapte ghicitoarea / clarvăzătoare să faca rituarurile necesare pentru a-l scăpa de cele rele.

După primul ritual, ghicitoarea sună cu o voce îngrijorată și face presiuni să dea drumul la 7 săptămâni de ritualuri pentru o curățare completă, ba chiar insista ca reporterul nostru să se gândească la cine ar putea fi acel bărbat, cu descrieri făcute de ghicitoare și să-i trimită și o poză ca acțiunea de curățare să fie mai eficientă.

Au trecut și cele 7 săptămâni cu prima ghicitoare și reporterul nostru a aflat  că blestemul nu poate fi rupt și că este nevoie de o sumă consistentă, 5000 de lei, pentru a aduna mai multe vrăjitoare ca să-l ajute să scape de tot de blestem.

Reporterul nostru a declinat oferta și exact cum ne-am așteptat  cu toții, ghicitoarea a început să insiste. Prima data cu mesaje în care-i mai ghicea gratis câte ceva pentru a-l convinge că drumul cel bun este cel al parcurgerii ritualului cu 7 vrăjitoare de magie albă.

Și cum de la tămăduitoare și vindecătoare de case, căsnicii, aducătoare de prosperitate financiară s-a ajuns repede la amenințări cu noi blesteme și că tehnicile s-ar putea întoarce împotriva sa pentru ca a fost deschisă o vrajă care n-a fost terminata.

Așadar, primul experiment s-a încheiat fără aflarea viitorului sau cel puțin cele spuse de Auerilia nu aveau legătura cu domeniul de activitate al reporterului sau cu viața pe care si-a contruit-o, însă cel de-al doilea ne-a surprins complet. Ghicitoarea din episodul doi, chiar a ghicit trecutul colegului nostru. Continuarea în episodul doi.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top