Connect with us

Știri

Femeia care colecționează prezervative folosite. Cât plătește pentru ele

O tânără din Norvegia colecționează prezervative folosite. Femeia a adunat aproape 2.000 de asemenea obiecte, pe care le expune pe pereții dormitorului ei.

Supranumită “Condom-Tonje”, femeia în vârstă de 28 de ani spune că a început să dezvolte un fetish pentru prezervative folosite în 2010. În acel moment, după o partidă de sex, i-a cerut iubitului să nu arunce prezervativul deoarece avea un miros plăcut. Bărbatul i-a spus că este dezgustătoare, iar la scurt timp, cei doi s-au despărțit după ce femeia le-a cerut prietenilor lui să îi lase prezervativele lor folosite.

Femeia a adunat aproape 2.000 de prezervative

După acea noapte din 2010, relația Tonjei cu iubitul s-a rupt, însă pasiunea pentru aceste mijloace contraceptive folosite a început să crească. Acum, ea are aproape 2.000 de asemenea obiecte de cauciuc, atârnate pe pereții dormitorului.

Ea a plătit chiar și 77 de dolari pentru un prezervativ, iar dacă bărbatul care le trimite este dispus să includă și o poză, ea mai plătește încă 15 dolari.

Citește și: VIDEO. Cum se pune un prezervativ

Într-o zi o să adun 10.000. Abia aștept acel moment!, a declarat tânăra.

Însă nu acesta este sfârșitul poveștii! Probabil cel mai ciudat lucru, este că tatăl tinerei o ajută să îți completeze colecția, rugându-și toți prietenii să își doneze prezervativele folosite.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top