Connect with us
Maria Ghiorghiu anunță momente de groază. Previziuni pentru România

Știri

Maria Ghiorghiu prevesteşte o nenorocire pentru România

Maria Ghiorghiu continuă să tragă semnale de alarmă și să emită profeții despre viitorul României. Ultimele viziuni ale prezicatoarei se referă la o posibilă catastrofă care s-ar putea abate asupra țării noastre în viitorul apropiat.

„Un nor radioactriv deasupra României (…). Am auzit un glas care a spus: «Pericol radioactivitate». Tot în 12 (n.r.: 12 noiembrie), dar la ora 2, am auzit un glas: «Norul radioactiv deasupra României». Totodată se împrăștie și la noi norul radioactiv. Norul se împrăștie în Ploiești, chiar dacă nu a ajuns încă în România.

Cred că evenimentul din 26 aprilie ’86 se va repetă. În dimineață zilei de 12 auzeam un glas care strigă: «Nucleară! Nucleară de la Cernobîl»”, a spus Ghiorghiu.

Previziunile înspăimântătoare ale Mariei Ghiorghiu s-au adeverit. Sunt peste 328 de morți și cel puțin 1.650 de raniti

Maria Ghiorghiu a prezis, în urmă cu un an, dezastrul care s-a produs la granița dintre Irak și Iran, unde un cutremur devastator a ucis sute de oameni. Seismul a înregistrat 7,3 grade și a ucis peste 328 de morți iar cel puțin 1.650 de oameni au fost raniti.

„CUTREMURUL DIN IRAN S -A ADEVERIT, DIN NEFERICIRE!

Prieteni dragi,

Scriam aproape acum un an de zile (doar cu 9 zile înainte de a se împlini anul) un articol cu titlul:

„URMEAZA UN CUTREMUR DEVASTATOR ÎN IRAN!”

Iata dragii mei, cu lacrimi pe obraz și cu durere în suflet va spun că, acest CUTREMUR s-a produs astăzi în IRAN. Toate dragilor,dar absolut toate câte scriu se vor adeveri,deoarece ,nu de la mine scriu, ci numai din GRAIUL DUHULUI SFÂNT, numai din PORUNCA MÂNTUITORULUI HRISTOS ! Iata dragii mei și articolul din 2016, în care scriam clar, că urmează un CUTREMUR DEVASTATOR în IRAN:

21 Noiembrie 2016, ora 6,55!

Dragii mei,

Astazi dimineață,trează fiind,aud un glas care-mi spune ceva cutremurător. Glasul a spus cu disperare așa: Cutremur! Cutremur mare în Iran! Dragii mei, cu durere și cu lacrimi va spun că, în următoarea clipă, vedeam numai munți de dărâmături și un bărbat îmbrăcat în haine lungi, și acoperit pe cap specific portului iranienilor pe vârful muntelui de dărâmături. Acest bărbat dragilor, avea mâinile în dărâmături, iar ochii săi ,erau îndreptăți către Cer. Din nefericire Prieteni dragi, vom auzi de acest CUTREMUR DEVASTATOR,care va lua multe vieți. Exista o foarte mică posibilitate,că acest Cutremur să se producă și într-o altă țară,asemănătoare că nume, cu Iran.

Oricum, primele litere erau IRA…! Dar există și această posibilitate extrem de mică,să fi înțeles eu greșit numele țării; dar în orice țară s-ar produce Cutremurul,această trebuie să înceapă cu IRA……..! Sa ne rugăm dragii mei,pentru oamenii care vor fi afectați de acest CUTREMUR DEVASTATOR,să ne rugăm să nu fie prea multe victime, sau deloc. Casele se mai fac, dar oamenii nu-i mai putem aduce la viață.

Cu dragoste și cu durere în suflet, Maria”, sunt mesajele prin care Maria Ghiorghiu a prezis calamitatea de la granița dintre Iran și Irak.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top