Connect with us
O mamă a mers la Poliție să anunțe că fiica sa a fost răpită. Femeia a inventat o întreagă poveste, însă de fapt....

Știri

A mers plângând la poliție să reclame faptul că fiica sa a fost răpită. Ce ascundea de fapt

O femeie în vârstă de 29 de ani, din Florida, a mers la Poliție să depună o reclamație. Printre hohote de plâns, femeia le-a declarat ofițerilor că fiica sa a fost răpită. Însă, femeia juca de fapt teatru. Ea voia să ascundă faptul că s-a îmbătat atât de rău încât a uitat unde și-a lăsat copilul.

Luată la întrebări de agenții de Poliție, femeia a cedat într-un final și a spus adevărul. Ea a recunoscut că a inventat această poveste, care i-a alertat pe anchetatori. Pentru fapta sa, ea a fost arestată pentru neglijență și mărturie mincinoasă.

De ce a mințit femeia că fiica sa a fost răpită

Femeia din Florida a povestit că a băut toată ziua și nu a mai reușit să-și amintească ce făcuse cu fiica ei, pentru că era extrem de beată. „Și-a amintit că a și-a văzut ultima dată fetița în jurul orei 15:30, sâmbătă, dar apoi i s-a rupt filmul.”, a declarat unul dintre polițiștii care s-a ocupat de caz.

Citește și: Poveste socanta: fetita de 6 ani vanduta pentru a fi mireasa unui batran de 60 de ani

După ce și-a revenit din beție, femeia s-a dus la poliție și a declarat că era împreună cu fiica ei într-o excursie în afara orașului. Atunci ea a acceptat oferta unui bărbat necunoscut de a le aduce acasă, cu mașina. Femeia a spus că la destinație șoferul a așteptat ca ea să coboare din mașină și apoi a dispărut cu fiica ei.

Femeia a mers cu scenariul atât de departe oferind detalii amănunțite despre mașină și semnalementele „răpitorului”.

Fetița a fost găsită în oraș, nevătămată.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top