Connect with us

Știri

Noaptea de Revelion 2018 – Ce trebuie să faci să ai un an BUN, NU face ASTA

Noaptea de Revelion este unică și trebuie să ai grijă să respecți toate superstițiile dacă vrei ca 2018 să fie un an nou bun. Am cules cele mai populare superstiții de revelion și le prezentăm mai jos pentru ca anul nou să vă fie norocos.

Ce trebuie să faci de Revelion 2018 și în noaptea de anul nou

Bâtrânii sunt de părere că este neaparăt nevoie să ai bani în buzunar, dacă îți dorești ca anul nou sa fie bun și prosper.Atenție nu îți pune în buzunare bani marunți de revelion, trebuie să ai doar bani mari în buzunar. De asemenea nu ține portofelul gol!

De asemenea trebuie să te imbraci cu haine noi și să porți ceva de culoare roșie pe tine. In banat se spune că lenjeria intimă trebuie să fie nouă și roșie. Nu purta haine rupte sau găurite pentru că este semn de sărăcie.

Manâncă 12 boabe de struguri imediat după ce trecem în anul nou, pe 1 ianuarie. Fiecare boabă de strugure îți va aduce noroc în fiecare luna din 2018.

Nu manca de revelion și anul nou carne de pasăre pentru că se spune că vei râcâi ca găina tot anul. Este bine să mânanci pește ca să treci ca peștele prin apă în tot anul 2018.

Dacă ai datorii și le poți achita, apucă-te repede de plăți să nu treci cu datorii în 2018.

Ce trebuie să faci și sa nu faci pe 1 ianurie de anul nou

Imediat după revelion, în prima zi a noului an nu trebuie să dai bani imprumut sau să dai bani în general pentru că vei da bani tot anul 2018.

Nu este voie să arunci gunoiul din casă pentru ca îți arunci gunoiul. Depozitează-l undeva și aruncă gunoiul pe 2 ianuarie.

De asemenea nu este voie să speli pe 1 ianuarie și nici să ții în noaptea de revelion și de anul nou haine întinse la uscat pe sărme în casă sau afară. Este semn rău și ghinion pur.

Atenție tradiția populară spune că în casă trebuie să între primul un bărbat de anul nou. Așadar dacă ieși afară în noaptea de revelion, ai grijă ca primul care îți calcă pragul casei să fie un barbat pe 1 ianurie. Este de preferat ca barbatul să nu fie blond.

Fie că credeți sau nu în superstiții nu uitați ca de anul nou să va puneți exact la ora 12 fix o dorință pentru noul an. Aceasta nu trebuie să fie una materială, apoi spuneți o rugăciune și 2018 va avea grijă să v-o împlinească.

Știri pe aceeași temă


Vremea de Revelion 2018 și Anul Nou 31 decembrie și 1 ianuarie 2018

Revelion 2018 – Tările trec în anul nou FOTO & VIDEO – LIVE

Horoscop 1 ianuarie 2018. Taurii sunt învăluiți de iubire

Program farmacii pe 31 decembrie, 1 și 2 ianuarie 2018

Noaptea de Revelion 2018 – Ce trebuie să faci să ai un an BUN, NU face ASTA

Concerte Revelion 2018 în aer liber. Unde vă puteți distra în noaptea dintre ani

Program supermarketuri și bănci pe 31 decembrie, 1 și 2 ianuarie 2018

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top