Connect with us

Știri

O femeie a născut de două ori în șapte zile

O femeie care era însărcinată cu tripleți a născut de două ori în șapte zile, deoarece contracțiile i s-au oprit după ce primul copil a văzut lumina zilei.

Tânăra mămică a născut două fetițe gemene pe 28 februarie, la o săptămână după ce a adus pe lume un băiețel. Obstetricianul femeii, un medic cu peste 20 de ani de experiență, a spus că nu a mai auzit de un asemenea caz în întreaga sa carieră.

Copii s-au născut în orașul Yichang, din provincia Hubei din China. Mămica, cunoscută doar sub numele de Chen, s-a căsătorit cu tatăl copiilor în 2012, însă au avut probleme în a concepe. Cu ajutorul tratamentelor de fertilitate, aceasta a reușit să rămână însărcinată  în august 2016.

Femeia a născut un băiețel pe 21 februarie și două fetoțe pe 28 februarie

Pe 20 februarie, când era în a 30-a săptămână de sarcină, femeia a început să aibă contracții. Apa i -sa rupt și a fost dusă la spitalul din Yichang. Un băiețel de 1,4 kilograme s-a născut prematur, în jurul orei 2 dimineața. Însă imediat după nașterea lui, contracțiile s-au oprit brusc, scrie Daily Mail.

Chen Aihua, obstetricianul tinerei, a hotărât să nu forțeze și nașterea fetițelor și să le lase pe cele mici să aleagă momentul perfect pentru a veni pe lume.

Femeia a intrat în durerile facerii a doua oară pe 28 februarie, când a născut pe cale naturală două fetițe perfect sănătoase.

Citește și: A pierdut 16 sarcini, apoi a născut o fetiță superbă. În 14 ore, copila a murit pentru că…

Medicul obstetrician a explicat cum a fost posibil ca tripleții să aibă date de naștere diferite. Potrivit acestuia, cele două fetițe împărțeau aceeași placentă, în timp că băiețelul se dezvoltase în una separată.

Sunt medic de mai bine de 20 de ani. Este prima dată când am văzut pe cineva să nască de două ori în șase zile, a declarat doctorul.

Cei trei copii sunt prematuri și au probleme din cauza greutății mici la care s-au născut. În prezent, aceștia se află sub observație medicală în secția de neonatologie a spitalului.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top