Connect with us
O prezentatoare a anunțat în direct moartea soțului ei - VIDEO

Știri

O prezentatoare a anunțat în direct moartea soțului ei – VIDEO

O prezentatoare a anunțat în direct moartea soțului ei. Scena la care au asistat telespectatorii s-a produs la o televiziune din India, notează Russia Today.

Prezentatoarea de la postul de știri indian IBC24, Supreet Kaur, a ajuns la muncă și se pregătea să prezinte cele mai noi știri. La un moment dat, reporterul i-a spus în cască despre un accident rutier în care se pare că a fost implicat soțul ei. Femeia a fost nevoită să anunțe moartea bărbatului ei, în plin live.

Imagini foarte rare în televiziune

Prezentatoarea și-a dat seama că este soțul ei după modelul mașinii pe care a văzut-o în imagini și numărul de înmatriculare. Soțul ei conducea un Renault Duster. Pe lângă acesta, au murit și alte două persoane din 4 câte se aflau în mașină.

Kaur nu s-a arătat deloc afectată la tv, deși inima i se făcuse cât un purice. A continuat să prezinte știrile ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Abia după terminarea jurnalului de știri a fugi repede din studio. Acum se pregătește de înmormântare.

CITEȘTE ȘI: Mătușa Andreei Esca a murit. Mesajul trist care a anunțat decesul

CITEȘTE ȘI: Cântărețul de folk LIVIU NECHITA a murit

În timpul transmisiei, colegii ei jurnaliști au verificat dacă mortul era chiar soțul prezentatoarei. „Este o femeie foarte curajoasă. A fost o adevărată profesionistă. Nu mulți făceau față unei asemenea vești, în direct”, a comentat unul dintre colegii lui Kaur pentru „The Hindustan Times”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top