Connect with us

Știri

O tânără a ajuns desfigurată din cauza unei infecții a sinusurilor

O tânără actriță a ajuns desfigurată din cauza unei infecții a sinusurilor, care a lăsat-o oarbă și i-a răpit capacitatea de a se hrăni.

Tran Thi Yen Nhung, o actriță aspirantă în vârstă de doar 28 de ani, a început să se plângă de dureri în interiorul nasului în urmă cu trei ani. Atunci, doctorii au diagnosticat-o cu sinuzită.

Fata a continuat să simtă dureri insuportabile iar familia ei a cheltuit 180.000 de lire sterline pe tratamente. Situația nu s-a îmbunătățit și tânără a apelat la o soluție chirurgicală, în orașul My Tho din Vietnam. Operația însă i-a făcut mai mult rău decât bine.

Infecția i-a distrus tinerei aproape toată fața. Sursa foto: Daily Mail

În doar un an, infecția s-a răspândit rapid și i-a consumat aproape întreaga față, inclusiv nasul și gura. Din nefericire, tânăra a murit pe 27 decembrie, anul trecut, potrivit Daily Mail.

loading…


Tânăra visa la o carieră în actorie

Înainte de a se îmbolnăvi, Nhung era o tânără frumosă, care se visa actriță și își dorea să întemeieze o familie.

Înainte de infecție, Nhung era o tânără frumoasă care privea cu încredere spre viitor. Sursa foto: Daily Mail

Tran Van Hong, mătușa fetei, a explicat că familia a luat decizia de a îi împărtăși povestea, în speranța că vor ajuta alte familii să nu treacă prin aceeași situație.

„Mi s-a rupt inima să o văd pe Nhung așa. Avea tot timpul niște dureri îngrozitoare. Dar avea un suflet bun și și-a implorat familia să nu mai cheltuiască bani pe tratamentul ei.  Spunea că ea este bine și că nu vrea să ne vadă plângând.

I-am căutat tratamente prin toate spitalele. Mintea îi funcționa perfect însă nu putea mânca sau vorbi. Ne-am cheltuit toții banii și am fost nevoiți să ne împrumutăm de sume importante pentru a îi plăti cheltuielile medicale. Boala însă nu a vrut să cedeze”, a spus mătușa fetei.

Familia fetei a chelutuit 180.000 de lire pe tratamente. Sursa foto: Daily Mail

Citește și: I s-a injectat ciment in fata, iar acum arata infiorator FOTO. Cum s-a intamplat asa ceva

Doctorii ai încercat să îi trateze infecția amputându-i părți din chip. Nhunga încercat și câteva terapii alternative însă nimic nu a reușit.

loading…



Infecțiile sinusurilor sunt provocate de inflamarea sinusurilor, în urma unei infecții virale. De obicei, acestea se vindecă în câteva săptămâni, însă dacă nu sunt tratate corespunzător pot ajunge la creier și provoca meningită.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top