Connect with us

Știri

Povestea dramatică a bărbatului cu o tumoare de 15 kilograme pe față

Un bărbat ce avea o tumoare 15 kilograme crescută pe față, a fost supus unor operații extrem de complicate pentru îndepărtarea acesteia. Deși nivelul de trai i s-a îmbunătățit considerabil, noi tumori gigant continuă să se formeze în organismul lui.

Huang Chuncai, un bărbat de 39 de ani supranumit Omul elefant al Chinei, a suportat patru operații pentru îndepărtarea tumorii, însă medici nu au reușit dă descopere de ce noi formațiuni continuă să se formeze în corpul său.

Hunag a suportat patru intervenții pentru îndepărtarea tumorii. Sursa foto: Metro

Bărbatul suferă de cel mai grav caz de neurofibromatoză din lume

Bărbatul a făcut obiectul mai multor studii și documentare în ultimii zeci de ani, deoarece specialiștii cred că el suferă de cel mai grav caz de neurofibromatoză din lume. Chuncai a refuzat de-a lungul timpului mai multe oferte de a se alătura unor circuri sau spectacole de curiozități.

Gravitatea bolii, cu care bărbatul se luptă de când avea patru ani, face ca tumori uriașe să i se dezvolte pe față. La un moment dat, o tumoare de 15 kilograme îi desfigura chipul.

Hunag Chuncai suferă de această boală de când avea 4 ani. Sursa foto: Metro

Chuncai a suferit prima operație pentru îndepărtarea tumorii în 2007. Neavând posibilități materiale, toate cele patru operații au fost realizate cu ajutorul sponsorilor sau încadrate ca intervenții pro bono. Deși acestea i-au redus tumoarea record, bărbatul nu are curaj să iasă în public, semnele rămânându-i pe chip.

Acesta a făcut numai patru ani de școală, deoarece nu mai putea suporta abuzurile la care era supus de colegi. În prezent, el trăiește alături de părinții și frații săi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top