Connect with us

Știri

Poveștile incredibile ale oamenilor dependenți de operații estetice

Chirurgia estetică a devenit o parte integrală a vieții omului modern. Fie că este vorba de un mic retuș sau de o schimbare radicală, tot mai multe persoane apelează la medicii esteticieni pentru a-și îmbunătăți aspectul. Problemele apar însă, când oamenii exagerează și ajung dependenți de operațiile estetice.

Iată poveștile a nouă persoane care au cheltuit averi în numele frumuseții.

#1. Bărbatul care a mâncat 3000 de calorii pe zi pentru a-și mări posteriorul

Rodrigo Alves este un brazilian de 33 de ani, care a suferi 47 de operații estetice pentru a arăta ca o păpușă Ken umană. Bărbatul a urmat o dietă de 3000 de calorii pe zi, pentru a depozita cantitatea de grăsime necesară unui implant fesier. El s-a îngrășat intenționat 13 kilograme, iar medicii i-au injectat o parte din țesutul adipos în posterior.

Rodrigo spune că nu o să se oprească vreodată din a încerca să atingă perfecțiunea, chiar dacă era să moară după ce-a de-a șasea rinoplastie. Până acum, el a cheltuit 450.000 de dolari pe operații estetice.

#2. Femeia care a cheltuit 500.000$ pentru a arăta ca o păpușă Barbie

Nanette Hammond, mamă a cinci copii, a început să-și facă injecții cu Botox la vârsta de 27 de ani. Până la 42 de ani, ea a cheltuit aproximativ 500.000 de dolari pe operații estetice, în încercarea de a a semăna cât mai mult cu o păpușă Barbie.

Femeia a făcut 3 operații de mărire a sânilor, și-a pus fațete dentare, gene false, injecții în buze și a petrecut multe ore în saloanele ce oferă bronz artificial.

#3. Japoneza care a cheltuit 300.000$ pentru a semăna cu o păpușă franțuzească

Vanilla Chamu este un model japonez care a cheltuit peste 300.000 de dolari pentru a arăta ca o păpușă franțuzească. Femeia a trecut prin 30 de operații estetice, însă nu este pregătită să se oprească.

Citește și: Angelina Jolie recurge iar la operatii pentru a-si salva viata

Vanilla nu este mulțumită de înălțimea sa de 1,52 m, așa că plănuiește să cheltuiască alți 60.000 de dolari pentru a deveni mai înaltă.

#4. Femeia care deține recordul mondial în materie de operații estetice: 52

Cindy Jackson este deținătoarea recordului mondial în materie de operații estetice. Dea lungul timpului ea și-a făcut 5 operații de lifting facial, liposucții, și-a remodelat ochii de două ori și a trecut prin numeroase tratamente cu Botox.

#5. Femeia care a rămas desfigurată după ce și-a injectat ulei de gătit în față

loading…


Hang Mioku este un fost model din Coreea de Sud, care a rămas desfigurată după ce și-a injectat ulei de gătit în față. Femeia a devenit obsedată de ideea de a avea un chip cât mai neted și fin. După numeroase proceduri estetice, fața începuse să i se umfle iar medicii au refuzat să îi mai facă tratamente.

Mioku a luat atunci decizia de a-și injecta singură silicon, iar în momentul în care a rămas fără, a început să folosească ulei pentru gătit. Tratamentul i-a umflat fața atât de tare, încât nici părinții nu au mai recunoscut-o.

#6. Tânăra care și-a pus implanturi în ochi

Pixee Fox este o tânără de 26 de ani care a cheltuit 120.000 de dolari pentru 18 operații estetice. femeia a ajuns pe primele pagini ale ziarelor în 2015, când și-a scos șase coaste pentru a avea o talie de viespe, precum personajul de desene animate Jessica Rabbit.

Mai nou, tânăra a cheltuit alți 6.000 de dolari pentru a-și schimba definitiv culoarea ochilor, printr-o procedură controversată.

#7. Bărbatul care a cheltuit 150.000$ pentru a semăna cu Kim Kardashian

Jordan Parks, un tânăr de 23 de ani din Marea Britanie, a cheltuit o sumă fabuloasă de bani pentru a căpăta buzele voluptoase ale lui Kim Kardashian. Bărbatul și-a făcut injecții în bărbie, buze, obraji și frunte.

Jordan se descrie ca fiind obsedat de procedurile de mărire a buzelor, iar acest lucru ia afectat și sănătatea. El a ajuns celebru după ce a apărat la o emisiune TV, pentru că lichidul începuse să i se scurgă din buzele supradimensionate.

loading…


#8. Femeia de 52 de ani care a cheltuit 148.000$ pentru a arăta ca la 30 de ani

Bee Cameron a ajuns datoare la bănci din cauza sumelor fabuloase date pe proceduri estetice. Femeia și-a făcut liposucții, trei operații de mărire de sâni, lifting facial și o operație pentru a-și îmbunătăți aspectul mâinilor.

Citește și: Și-a făcut o intervenție de mărire de sâni. Rezultatul este șocant

Bee a declarat că nu iese cu bărbații mai în vârstă de 35 de ani și că are o viață sexuală grozavă datorită felului în care arată.

#9. Transexualul care a cheltuit 75.000$ pentru a arăta „perfect”

Fulvia Pellegrino, un transexual în vârsta de 56 de ani, și-a făcut peste 150 de injecții în buze și obraji, patru implanturi mamare și două lipoaspirații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top